Μεγάλη αποκάλυψη: Ποιος ο ρόλος του Παντζόπουλου στην απομάκρυνση του Αλεξάνδρου από τη Μενεγάκη -Το ραντεβού που έφερε τη ρήξη

Μεγάλη αποκάλυψη: Ποιος ο ρόλος του Παντζόπουλου στην απομάκρυνση του Αλεξάνδρου από τη Μενεγάκη -Το ραντεβού που έφερε τη ρήξη
Αυτό κι αν δεν το περίμενε κανείς! Εκτός βέβαια από τους λίγους ανθρώπους που ξέρουν τα όσα καλά συμβαίνουν στα παρασκήνια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αποχωρήσει από το πάνελ της Ελένης, με τους καλά γνωρίζοντας να μιλάνε για το χρονικό μιας προαναγγελθείσας απομάκρυνσης και να λένε πως "ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο". Τα προβλήματα ανάμεσα στην Ωραία Ελένη και το μοντέλο δεν είναι κάτι καινούργιο, άλλα τον τελευταίο καιρό η συνεργασία τους δεν θύμισε σε τίποτα όταν ο ένας έπινε νερό στο όνομα του άλλου. Σε αυτό, όπως λέει το παρασκήνιο, οδήγησαν κάποιες συμπεριφορές του Δημήτρη, οι οποίες έγιναν όλο και πιο ενοχλητικές προς την Ελένη.

Όπως αναφέρει το ciao, ακούγεται έντονα πως ο Μάκης Παντζόπουλος είχε ενοχληθεί με το φλερτ και τα υπονοούμενα που κατά καιρούς άφηνε ο Αλεξάνδρου στην με Ελένη, με τρόπο που κατά την γνώμη του δεν την ανέβαζε, αλλά της αφαιρούσε πολύ από τη σοβαρότητα που η ίδια έχει ως παρουσιάστρια αλλά και ως γυναίκα και σύζυγός του. Η Ελένη στην αρχή ήταν επιφυλακτική και είχε κάνει κάποιες κουβέντες με τον Αλεξάνδρου προκειμένου να τον επαναφέρει στην τάξη. Κουβέντες όμως που έπεσε στο κενό. Έτσι, όταν της ζητήθηκε να κάνει περικοπές, ζήτησε από τον Δημήτρη να βρεθούν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Τοπ ραντεβού έγινε, αλλά τελικά έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς η Ελέν επιθυμούσε η συνάντησή τους να μείνει κρυφή κάτι που δεν συνέβη. Όταν ο Ματεό έμαθε τα καθέκαστα, θύμωσε πολύ και ακολούθησε ένας έντονος, όπως αναφέρει το ciao, καβγάς ανάμεσά τους. Μάταια προσπαθούσε να του εξηγήσει, ότι η συνάντησή τους, είχε καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα. "Η αυτός ή εγώ"¨της είπε ο Ματέο με εκείνη φυσικά να διαλέγει τον Μάκη.

Πηγή:ciao

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Γιατί έτσι βρε Ελένη;; Η ερώτηση που έκανε τη Φουρέιρα να αποχωρήσει από τις κάμερες

Συγκινεί ο θείος του Τόμας Πρωτόπαππα μιλώντας για τον χαμό του ηθοποιού: «Πονέσαμε πολύ…»

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Μίλησε στην Καινούργιου μετά το ρεπορτάζ της για δήθεν καβγά με τη γυναίκα του: «Δεν παίζουν με αυτά…»