Το δώρο που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον εαυτό της για τα Χριστούγεννα - Η φωτογραφία που τρέλανε το διαδίκτυο!

Το δώρο που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον εαυτό της για τα Χριστούγεννα - Η φωτογραφία που τρέλανε το διαδίκτυο!
Δεν είναι λίγες οι φορές όπου η Ελένη Μενεγάκη έχει δηλώσει πως τα Χριστούγεννα νιώθει πιο παιδί και από τα παιδιά της. Οι συγκεκριμένες γιορτές όμως είναι ξεχωριστές και έχουν βρει την παρουσιάστρια σε πολύ καλή διάθεση. Η ίδια μπορεί να πέρασε μεγάλη περίοδο άγχους από την αμφιβολία όπου υπήρχε με τα κανάλια και την πτώση της εκπομπής της, τώρα όμως έχει αρχίσει και μπαίνει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς...

Κλασική Ελληνίδα μάνα! Το μήνυμα της Μενεγάκη για τον γιο της Άγγελο στο Instagram που προκάλεσε πανικό

Η όμορφη Ελένη θα περάσει λίγες μέρες ξεγνοιασιάς με τα 4 παιδάκια της, τον άντρα και τους γονείς της. Τόσα παιδικά δώρα και γράμματα στον Αϊ Βασίλη, με τόσα παιδιά μέσα σε ένα σπίτι, δεν θα μπορούσε να μην ζητήσει κι εκείνη ένα δωράκι. Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, λέγοντας: «Βρήκα το δώρο που θα ζητήσω από τον Αγ.Βασίλη». Φυσικά δεν είναι κάτι άλλο από μία αμάνικη γούνα την οποία η παρουσιάστρια δοκίμασε και πόζαρε σαν μοντέλο! Απλά πανέμορφη! Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απίστευτα καρφιά πασίγνωστου ηθοποιού εναντίον του Γιώργου Λιάγκα: «Άφησε την Φαίη με δύο παιδιά και κάνει μόνος διακοπές!»

Ραγίζει καρδιές συνεργάτης του Παντελίδη: «Έμεινα μόνος μου! Είχαμε πει με τον Παντελή να…»

The Voice: Η αποκάλυψη του Ρουβά για την Παπαρίζου που την άφησε κάγκελο: «Η Έλενα έχει πάει με έναν από εμάς…»