Οops! H αποκάλυψη πρώην συνεργάτη της Μενεγάκη για τον γάμο της με τον Λάτσιο: \"Μόλις τον παντρεύτηκε άλλαξε έγινε πιο...\"

Οops! H αποκάλυψη πρώην συνεργάτη της Μενεγάκη για τον γάμο της με τον Λάτσιο: \
Την έδωσε στεγνά! Στην εκπομπή στην Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε σήμερα ένας πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη κάνοντας... αποκαλύψεις. Ο λόγος για τον Νίκο Νικόλιζα, ο οποίος την περίοδο του "Πρωινού Καφέ" συνεργάστηκε με την παρουσιάστρια μιλώντας ανάμεσα στα άλλα για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο. (Πόσο ακόμη βρε Ελένη;;; Η Μενεγάκη αδυνάτισε κι άλλο και πλέον ζυγίζει…)

"Υπάρχει η εποχή προ Λάτσιου και μετά Λάτσιου. Όσοι την πρόλαβαν πριν τον γάμο και της εγκυμοσύνες, η Ελένη ήταν η φίλη. Πολύ κοντά μας. Βγαίναμε έξω μαζί, σουβλάκια, εστιατόρια. Μετά είναι λογικό, λόγω της οικογένειας αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε. Η Ελένη ήταν πολύ καλός χαρακτήρας. (H ατάκα της Καινούργιου που έκανε τη Μενεγάκη να αποχωρήσει άρον άρον από τη θέση της: «Με χάλασες. Δεν μου αρέσουν αυτά…»)
Μετά τον Λάτσιο έγινε πιο επαγγελματίας, όχι αυτό το έξω καρδιά. Ήταν πιο στυγνά τα πράγματα. Έριξε το βάρος στη δουλειά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νικόλιζας. Δείτε στο βίντεο τι άλλο αποκάλυψε για την μέρα του γάμου Μενεγάκη-Λάτσιου.


Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Έκπληξη! Η Σάγια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί -Πότε θα γίνει ο γάμος με τον σύντροφό της

Έγινε ξανά παιδί! Δείτε την Έλενα Παπαβασιλείου να ποζάρει στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της και θα καταλάβετε

Άγριος καβγάς του Αλέξανδρου Ρήγα με τους πρωταγωνιστές της παράστασής του -Πανικός στα καμαρίνια