Έξαλλος Έλληνας τραγουδιστής με την Πάολα που ερμήνευσε Μάνο Χατζιδάκι! Οι δηλώσεις του που σίγουρα θα σχολιαστούν!

Έξαλλος Έλληνας τραγουδιστής με την Πάολα που ερμήνευσε Μάνο Χατζιδάκι! Οι δηλώσεις του που σίγουρα θα σχολιαστούν!
Στο χριστογεννιάτικο τραπέζι της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλουμ, "Στην υγείας μας βρε παιδιά" έκατσε η Πάολα και απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης(δείτε εδώ)!

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε ένα τραγούδι του Χατζιδάκι και πολλά σχόλια υπήρξαν γύρω από αυτό, άλλα θετικά άλλα αρνητικά! Ο Αγάθωνας ήταν ένας από εκείνους που δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν το σκηνικό αυτό αλλά και γενικά την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου! Στην κάμερα του La Biri Biri ο Αγάθωνας δήλωσε τα εξής:

«Σε αυτή τη χώρα όλοι νομίζουν ότι μπορούν να υποστηρίξουν τα πάντα. Η συγκεκριμένη εκπομπή που πήγε η Πάολα πάει από το κακό στο χειρότερο από επιλογή προσώπων. Αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς κατέληξε. Εγώ εδώ και κάποια χρόνια δεν πηγαίνω συνειδητά. Με έχουν πάρει πολλές φορές, τους είπα ότι δεν θέλω να ξαναβγώ -πάνω από 5-6 χρόνια. Για τους δικούς μου λόγους τους είπα ότι δεν θέλω να με ξαναενοχλήσουν. Αν άκουγα την Πάολα να ερμηνεύει ρεμπέτικα θα γελούσα. Στο δικό της είδος είναι πάρα πολύ καλή, δεν μπορεί όμως να πει άλλα πράγματα».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θλίψη: Πέθανε γνωστή ηθοποιός

Αποκλειστικό! Την τσακώσαμε! Βόλτα για χριστουγεννιάτικα ψώνια η Σάσα Σταμάτη!

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Μες στα μέλια στη Βιέννη -Δείτε νέες φωτογραφίες από το ταξίδι τους