Aνατριχιαστικό! Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες από το εσωτερικό του μοιραίου τζιπ του Παντελίδη

Aνατριχιαστικό! Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες από το εσωτερικό του μοιραίου τζιπ του Παντελίδη
Περισσότερο από δέκα μήνες πέρασαν από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από το ζωή στο μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου και οι εξελίξεις γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση είναι πολλές. Η μητέρα του τραγουδιστή έχει δώσει υπόσχεση να μάθει όλη την αλήθεια που τίποτα δεν τη σταματά. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες που δείχνουν το εσωτερικό της Mercedes ML63 AMG, που οδηγούσε ο Παντελίδης.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές, καθώς όπως αναφέρει το newsauto.gr, φαίνεται η κατεστραμμένη εμπρός δεξιά κολόνα του μεγάλου τζιπ, οι (πλευρικοί) αερόσακοι κεφαλής που ενεργοποιήθηκαν κατά τη σύγκρουση από την πλευρά του συνοδηγού, αλλά και τα ίχνη αίματος, τα οποία οι Αρχές απέδειξαν πως ανήκουν στον Παντελή Παντελίδη. Δείτε τη συνέχεια του ρεπορτάζ κάτω από τη φωτογραφία



Η οικογένεια με βάση τις συγκεκριμένες εικόνες, υποστηρίζει ένθερμα πως το παιδί τους δεν βρίσκονταν πίσω από το τιμόνι στη θέση του οδηγού, εκείνο το πρωινό της 18 Φεβρουαρίου του 2016. Ωστόσο, αυτό ακόμη δεν έχει αποδειχτεί, μιας και στις φωτογραφίες, φαίνονται οι εσκεμμένα πατημένες ζώνες ασφαλείας προκειμένου να μην ενεργοποιείται ο βομβητής μη χρησιμοποίησης τους.

Σε λίγο διάστημα, θα κλείσουμε ένα χρόνο από το δυστύχημα στην αερογέφυρα της Βουλιαγμένης, με τα αναπάντητα ερωτήματα να παραμένουν ακόμη πολλά…

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Αποκάλυψη! Μαρία Ηλιάκη: Τα φιλιά και οι αγκαλιές του Νεκτάριου Γαλίτη με νεαρή κοπέλα – Τι συμβαίνει στην σχέση τους; (Αποκλειστικές φωτογραφίες)


Ραφτείτε! Ντύνεται νυφούλα πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια -Η πρόταση γάμου και η μεγάλη απόφαση

Γιάννης Λάτσιος: Έτσι πέρασε τα Χριστούγεννα με τον γιο του Άγγελο (Photos)