Η Μίνα Αρναούτη ξαναχτυπά με μηνύματα που έχει λάβει: \"Ξοδεύετε τα λεφτά που σας άφησε για να...\"

Η Μίνα Αρναούτη ξαναχτυπά με μηνύματα που έχει λάβει: \
Νέα απάντηση από τη Μίνα Αρναούτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχετικά με την υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη.

Χθες, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη μίλησαν αποκλειστικά δύο από τους ιατροδικαστές που έχει αναθέσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, όπου ανέφεραν χαρακτηριστικά στην γνωμάτευσή τους ότι όχι μόνο ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο συνοδηγός του μοιραίου τζιμ, αλλά και πως είχε υποστεί κακώσεις στο σώμα του πριν το ατύχημα (δείτε όλα όσα είπαν εδώ).

Η Μίνα Αρναούτη, χωρίς να χάσει ευκαιρία, λίγες ώρες μετά απάντησε μέσα από το Facebook με έναν ιδιαίτερα καυστικό τρόπο (δες την ανάρτησή της εδώ), που φυσικά δεν άφησε την οικογένεια αδιάφορη. Σήμερα το πρωί, σε επικοινωνία και πάλι από την ίδια τηλεοπτική εκπομπή, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη έδωσε την δική της απάντηση στη νεαρή κοπέλα, κατηγορώντας την πως αν και μετά το ατύχημα, υπήρχε ενδιαφέρον από τη μεριά τους, η ίδια δεν τους πήρε ούτε ένα τηλέφωνο για να τους συλλυπηθεί (δείτε εδώ όλα όσα είπαν). Διαβάστε παρακάτω....

Η συνέχεια, φυσικά, είναι γνωστή, με απάντηση της Μίνας Αρναούτη και πάλι από το Facebook, ενώ για πρώτη φορά, μάλιστα, δημοσιεύει και μηνύματα που έχει λάβει. Αυτή τη φορά αρκετά πιο σκληρή από τις υπόλοιπες.

"Τι μου στελνουν ατομα που με ηξεραν για το θεμα ζωνης....
τι ειπαν οι πραγματογνωμονες του κρατους;;;; βγες κοτα δημοσιογραφε και βγαλε το εγγραφο που το κανεις γαργαρα τοσο καιρο !
Ντροπη σε ολους σας! Φορουσα ζωνη σχεδον παντα ! Του ειπα να μην τρεχει! Δεν ακουσε! Τι φταιω εγω ; να τον τραβαγα απο το αυτι;
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ που δημοσιευατε! Με βγαλατε εμενα που δουλευω απο τα 17 μου βιζιτα; ποιοι εσεις που χωρις εκεινον ειστε τιποτα και οι φιλοι του σας σιχαινονται πια!!! Εχετε μεινει με κατι θαυμαστες απο τα κατσαβραχα και με τα χρηματα που σας αφησε να πολεματε να παρετε και αποζημιωση και καλα στο ονομα της αληθειας!"

Ενώ συνεχίζει σε σχόλιό της στην ίδια ανάρτηση: "Αν σας ενοιαζε η αληθεια μονο γιατι προσπατησατε να μας βγαλετε βιζιτες;
Μηπως γιατι ξεχασατε οτι καναμε παρεα;;;
Μηπως γιατι σαν βιζιτες θα ηταν πιο ευκολο να καναμε κακο σε καποιον για τα λεφτα;
Με μεθοδοκοτητα ολα, ετσι;;;
Τι να σεβαστω;;;
Την δικη μου μανα ποιος την σεβαστηκε που κοιμοταν σε καρεκλες και καναπεδες 5 μηνες;;;
Φερατε λουλουδια και;;;; ηταν βοηθεια αυτο;;; μαθατε που χτυπησα και την αλλη μερα λεγατε σεναρια επιστημονικης φαντασιας!
Δεν λογαριαζω τιποτα! Ουτε τα λεφτα, ουτε οτι περασα! Θα σας γονατισω μονο για το βιζιτα που ειπατε! Γι αυτο δεν κανω μοκο! Γιατι δεν υπογοιζω τιποτα μπροστα στο αδικο!"

Μάλιστα, φίλος της Μίνας Αρναούτη σχολίασε στην εν λόγω δημοσίευση πως όταν η ίδια έμαθε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη ούρλιαζε από την στεναχώρια της: "Κάθε μέρα που βγαίνεις και μιλάς έτσι όπως τώρα νιώθω να σε αγαπάω και να σε σέβομαι όλο και περισσότερο !!!
Όμως πες μου αλήθεια σε παρακαλώ....Πες μου γιατί θα σκάσω....από ποιον ακριβώς περιμένεις να σε σεβαστεί ;;;;
Περιμένεις να σε σεβαστούν κάποιες γριές αγαμητες που πριν το τροχαίο δεν ήξεραν καν ποιος ήτανε ο Παντελής και μετά το τροχαίο τον αγάπησαν ;;;; ΌΧΙ !!!!!!!!!
Περιμένεις να σε σεβαστούν κάποιοι "φιλοι" του που όσο καιρό ζούσε τον αρμεγαν κανονικά και τον έκαναν παρέα γιατί τους έκανα τα γούστα ;;; ΌΧΙ !!!!!!
Περιμένεις να σε σεβαστούν όλοι αυτοί που σου την έπεφταν κι έτρωγαν πόρτα ;;;;ΌΧΙ !!!!
Περιμένεις να σε σεβαστεί ο δημοσιογράφος του κωλου που θα πουλούσε και την ψυχή του για 50€ ;;; ΌΧΙ !!!!!!
Μην περιμένεις ούτε κι από την οικογένεια κανένα απολύτως σεβασμό ούτε από όλους αυτούς που σου είπα....βλέπεις για την οικογένεια επιτρέπονται τα πάντα...και η ανακαίνιση στο μαγαζί και τα νέα τραγούδια και τα post στο fb και τα ταξιδάκια στην Ίο με τις γκομενες και οι selfie μες την τρελή χαρά και όλα ενώ για εσένα δεν επιτρέπεται τίποτα απολύτως !!!!!
Για ποια λουλούδια μιλάς ;;;
Και που ήρθανε μια φορά στο νοσοκομειο ήρθανε όχι για να σε δουν και να σου συμπαρασταθουν αλλά γιατί τους έκαιγε να μάθουν σε ποια πλευρά καθόσουν κι όταν το έμαθαν ούτε ξανά πάτησαν !!!
Δεν βγήκε όμως αυτός ο καριόλης δημοσιογράφος να τα πει αυτά...δεν βγήκε να πει ότι όταν συνηλθες κι έμαθες για τον θάνατο του ουρλιαζες από στεναχώρια...δεν βγήκε να πει ότι ζητούσες επίμονα να πας στο μνήμα του να ανάψεις κερί και δεν σε άφησαν οι γιατροί....δεν βγήκε να μας πει τίποτα γαμω το μυαλό που κουβαλάει...λέει μόνο αυτά που του λένε και που τον πληρώνουν για να τα πει !!!
Ακόμα κι αυτό το σημείωμα....όλως τυχαίος το βρήκε ο αδερφός του ε ;;;
Ρε καριολια καλό το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο !!
Και μη μου πείτε πως αυτός που άφησε το σημείωμα φοβάται να πάει στην αστυνομία η στην οικογένεια...ας έστελνε ένα ανώνυμο γράμμα !!!
Αλλά που να το σκεφτεί ε ;;;
Γελάνε και τα τσιμέντα και σε λίγο καιρό έρχεται ο εφιάλτης για πολλούς
Mina Gemini Arnaoutiπροχωρα κοριτσάκι μου και μην χαμπαριαζεις τίποτα και κανέναν...κάνε αυτό ακριβώς που πρέπει κι αυτοί που πρέπει να πληρώσουν να το κάνουν μέχρι τελευταίου σεντς !!!!
Όσο για εσάς που μου στέλνετε μνμ και απειλείται εμένα και την οικογένειά μου αλλά και κατάρες στα παιδιά μου κάντε λίγο υπομονή....σε λίγο καιρό θα περάστε όλοι σας από τον πάγκο με το αλεύρι !!!!!!"

Φαίνεται πως στην συγκεκριμένη περίπτωση η αλήθεια δύσκολα θα λάμψει, με τις δύο πλευρές να αντικρούονται συνεχώς, δυστυχώς.



Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σαν σπίτι! Η Τατιάνα Στεφανίδου μας δείχνει το γραφείο της στο κανάλι Ε!

Το δώρο που κέρδισε η Ελένη Μενεγάκη από την εκπομπή της για τα Χριστούγεννα!

Γενέθλια στο νοσοκομείο για τον Μάνο Ιωάννου – Τι συνέβη με την υγεία του;