Το ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού για την υπόθεση Παντελίδη: \"Θα τρελαθώ, δεν είναι δυνατόν να...\"

Το ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού για την υπόθεση Παντελίδη: \
Με τα νέα πορίσματα του ιατροδικαστή και το συνεχόμενο ψάξιμο για όλο και περισσότερες πληροφορίες (δείτε εδώ) για το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στον Παντελή Παντελίδη, έχουν περάσει η τελευταίοι 11 μήνες μετά το δυστύχημα.

Η οικογένεια Παντελίδη παλεύει καθημερινά για να βρει το δίκιο της (δείτε εδώ) όπως και η Μίνα Αρναούτη(δείτε εδώ), η συνεπιβάτιδα στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή που με τις αναρτήσεις τις στα social media προκαλεί και απαντά σε όσα της "φορτώνουν". Προφανώς και η ελληνική τηλεόραση είναι συντονισμένη και παρακολουθεί με πραγματική αγωνία καθημερινά κάθε εξέλιξη!

Σήμερα, στο πλατό της εκπομπής Επιτέλους ΣΚ, η Ναταλία Γερμανού ξεσπά για πρώτη φορά για όλη αυτή την τραγωδία! Η παρουσιάστρια αναφέρεται στη Μίνα Αρναούτη και στη Φρόσω Κυριάκου αλλά και στην οικογένεια Παντελίδη! Δείτε τι δήλωσε έξαλλη στον αέρα της εκπομπής της στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μαριάννα Γουλανδρή & Φίλιππος Λαιμός: Μετά από τον πολιτικό γάμο έρχεται και ο θρησκευτικός! Όλες οι λεπτομέρειες εδώ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας δείχνει το κομψό διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας- Δείτε την απίστευτη θέα από το μπαλκόνι της!

Την έπιασε στον ύπνο! Η απίστευτη σπόντα του Παύλου Σταματόπουλου για το χωρισμό που έφερε σε αμηχανία την παρουσιάστρια!