Ερωτευμένος ο Κώστας Κόκλας! Η νεαρή ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά!

Ερωτευμένος ο Κώστας Κόκλας! Η νεαρή ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά!
Μια τρυφερή φιλία, έτοιμη να εξελιχθεί, συνδέει τον Κώστα Κόκλα με τη νεαρή ηθοποιό Ελευθερία Παρασκευά που παίζει στο πλάι του στην παράσταση "Ωραία μου Κυρία".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Real, από τις πρόβες της υπερπαραγωγής "Πυγμαλίων - Ωραία μου κυρία" φάνηκε ότι οι δυο τους είχαν μια ξεχωριστή χημεία που αναπτύχθηκε στο πέρασμα του χρόνου. Πλέον συνδέονται με μια δυνατή φιλία η οποία δυναμώνει και όσοι τους ζουν από κοντά υποστηρίζουν οτι περνούν αρκετές ώρες μαζί και στα καμαρίνια του "Pantheon" αλλά και στο "Bar de Theatre" που διατηρεί εκείνος μαζί με τον Λάμπη Ζαρουτιάδη και τον Αλκι Κούρκουλο. Πρόσφατα μάλιστα, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα της εφημερίδες Real, εθεάθησαν και στο κέντρο που εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς, η Πάολα και η Τάμτα!

Ποια είναι όμως η Ελευθερία Παρασκευά;



Η ανερχόμενη κούκλα ηθοποιός έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή της Μιμής Ντενίση και έχει παρακολουθήσει μαθήματα musical και φωνητικής, κάνοντας τα πρώτα θεατρικά της βήματα στην παράσταση "Η Πηνελόπη Δέλτα, συναντά τον Μάγκα" της Ντενίση.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Υπόθεση Παντελίδη: Η μαρτυρία υπαλλήλου του ΕΚΑΒ! Όσα ανέφερε..

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός χώρισε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! Η αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους!

Η ερώτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που ενόχλησε την Χριστίνα Λαμπίρη! – Τι της είπε για τον άντρα της;