Ελεύθερος και επίσημα ο Κώστας Μπακογιάννης! Τι συνέβη;

Ελεύθερος και επίσημα ο Κώστας Μπακογιάννης! Τι συνέβη;
Και επίσημα ελεύθερος πια ο Κώστας Μπακογιάννης!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Espresso, το διαζύγιο του Κώστα Μπακογιάννη με την Κάλλια Καμπουρίδου εκδόθηκε στις αρχές του Γενάρη, και πιο συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου.

Ο περιφεριάρχης της Στερεάς Ελλάδος και η σύζυγός του, Κάλλια Καμπουρίδου, απέκτησαν μέσα από το γάμο τους δυο παιδιά, την 6χρονη Δανάη και τον 8χρονο Παύλο. Έζησαν μαζί για 7 υπέροχα χρόνια, καθώς το 2006 παντρεύτηκαν αλλά το 2013 αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους ήρεμα και πολιτισμένα. Ωστόσο τον χωρισμό ακολούθησε μια περίοδος μοναξιά μέχρι που στη ζωή του γιου της Ντόρας Μπακογιάννη μπήκε η Σία Κοσιώνη.

Το ζευγάρι άρχισε πριν δυο χρόνια δειλά δειλά να χτίζει την σχέση του αλλά το μυστικό του προδόθηκε απο κάποιες κοινές τους εμφανίσεις σε μπουζούκια κι από τις διακοπές τους στην Αντίπαρο! Το ζευγάρι επισημοποίησε την σχέση του με μια επίσημη εμφάνιση του στο Καρπενήσι αλλά και σε έναν γάμο στη Λαμία!

Τώρα μάλιστα που εκδόθηκε και επίσημα το διαζύγιο του Κώστα Μπακογιάννη, φαίνεται πως ανοίγει το τοπίο και για επισημοποίηση του δεσμού του με την Σία Κοσιώνη...

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά στην σπόντα του Ρέμου για τη… νέα σύντροφο του Γιώργου Λιάγκα!

Επέστρεψε ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή! Εμφανίστηκε φανερά αδυνατισμένος και έκλεψε τις εντυπώσεις…

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής εγκατέλειψε την καριέρα του και έγινε… ταξιτζής! Ποιος είναι;