Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα με τον Μάκη Παντζόπουλο και την οικογένεια της στα μαγαζιά - Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα με τον Μάκη Παντζόπουλο και την οικογένεια της στα μαγαζιά - Αποκλειστικές φωτογραφίες!
Κάθε της εμφάνιση στην Κηφισιά –κυρίως όταν πρόκειται για ένα γρήγορο shopping πριν από την εκπομπή– γίνεται αντικείμενο συζήτησης σε πηγαδάκια από τους παρευρισκομένους, με τις κυρίες να σχολιάζουν τα ρούχα της και τους άντρες πόσο όμορφη είναι από κοντά η Ελένη. Φανταστείτε τι έγινε λοιπόν την προηγούμενη Κυριακή, όπου ανανεωμένη από τις πρόσφατες οικογενειακές διακοπές στις Σεϋχέλλες, η Ελένη εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, τη μητέρα της Ζέτα αλλά και τη μεγάλη κόρη της Λάουρα από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr...

Ο κόσμος καίγεται και η Μενεγάκη… λιάζεται! Η δήθεν κατανόηση και η κοροϊδία του κοινού….

Λίγο η υπέροχη λιακάδα που φώτισε την ψυχή της, λίγο οι χαμηλές τιμές λόγω εκπτώσεων παρακίνησαν την παρουσιάστρια να βγει για shopping έχοντας δίπλα της την καλύτερη παρέα, τη μητέρα της. Εξάλλου το έχει δηλώσει πολλές φορές και η ίδια μέσα από την εκπομπή της: «Δεν υπάρχει καλύτερη να πηγαίνεις μαζί της για αγορές. Τη θυμάμαι από μικρό κορίτσι, πάντα επέλεγε το καλύτερο σε ποιότητα και με τα παζάρια τα οποία απολαμβάνει και για τα οποία φημίζεται το έπαιρνε στην καλύτερη τιμή».

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και πριν από λίγες ημέρες με την κυρία Ζέτα Μισόκαλου να «κλέβει» την παράσταση στα «παζάρια» για έξυπνο shopping στις εκπτώσεις, λάμποντας από ευτυχία δίπλα στο καμάρι της ζωής της, την Ελενίτσα της, τον γαμπρούλη της, που της φτιάχνει τον καλύτερο ελληνικό καφέ, και τη μεγάλη της εγγονή, τη Λάουρα! «Είναι η αδυναμία της ζωής της, έχουν απίστευτο δέσιμο γιαγιά και εγγονή, συζητούν μαζί σχεδόν τα πάντα. Όσα λέει στην κυρία Ζέτα η μικρή δεν τα λέει στη μητέρα της», σημειώνει στο YOU άνθρωπος από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Δεμένοι σαν γροθιά Μάκης και Λάουρα...

Εφτά χρόνια πέρασαν από τότε που ξεκίνησε το ειδύλλιό τους και ο Μάκης Παντζόπουλος εξακολουθεί να συμπεριφέρεται στα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο με αγάπη και αφοσίωση. Ιδιαίτερα η σχέση του με τη Λάουρα έχει πολύ γερές βάσεις καθώς περνούν πολλές ώρες συζητώντας, παρουσία βεβαίως και της λαμπερής παρουσιάστριας.


Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 18/01, μόνο με 1,5€


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:


Αποκάλυψη! Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! Περιμένει το πρώτο της παιδάκι…


Νίκος Μαστοράκη: Τι αποκάλυψε για την αγωγή που έστειλε στην Ελένη Μενεγάκη! Τι του είπε η παρουσιάστρια που της ζητάει 24.000 ευρώ;


Ξεφτίλισε δημοσίως Παπαρίζου και Ρουβά για το «The Voice»: «Είναι σαχλοί, δεν κάνουν…» – Ποιος τους «στόλισε» κανονικά;