Ο χωρισμός της πάει! Ανανεωμένη και με αλλαγμένο λουκ η Σοφία Παυλίδου λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της με το Χρήστο Φερεντίνο

Ο χωρισμός της πάει! Ανανεωμένη και με αλλαγμένο λουκ η Σοφία Παυλίδου λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της με το Χρήστο Φερεντίνο
Στα καλύτερά της δείχνει η Σοφία Παυλίδου μετά το χωρισμό της με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η ηθοποιός έχει αλλάξει look, καθώς έχει ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της, και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram:



«Είμαι σε πολύ καλή φάση κι εγώ και ο Χρήστος. Παραμένουμε οικογένεια γιατί οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που ζει κάτω από την ίδια στέγη. Δεν παραμένουμε αγαπημένοι για τα παιδιά, είμαστε αγαπημένοι επί της ουσίας», είχε αναφέρει πρόσφατα η ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξη.

«Εγώ τον αγαπάω πολύ αυτόν τον άνθρωπο, αισθάνομαι ότι είναι οικογένειά μου, απλά στην πορεία οι άνθρωποι αλλάζουν γιατί εξελίσσονται και δεν μπορείς να μην ακολουθήσεις αυτή την εξέλιξή σου. Ποτέ δεν αποκλείεις μια επανασύνδεση, το ότι μπορείς να πάρεις μια απόσταση από έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι φεύγει εντελώς από τη ζωή σου, μπορεί να ξαναυπάρξει στη ζωή σου» είχε προσθέσει.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Λίτσα Πατέρα: Η έντονη ενόχληση της on-air! Αναγκάστηκε να διακόψει τα ζώδια! Σε ποιον έκανε παρατήρηση;

Θύμα ληστείας ο Τρύφωνας Σαμαράς! Μπήκαν στο σπίτι του με καλάσνικωφ! Δείτε τι του έκλεψαν

Δεν μιλιούνται Γεωργίου – Βαΐτσου: Η απαίτηση για παραπάνω χρήματα και το…τέλος του Μπρούσκο που έφερε την ρήξη!