Δύσκολες ώρες για γνωστό τραγουδιστή! Ο 3χρονος γιος του παλεύει με τον καρκίνο

Δύσκολες ώρες για γνωστό τραγουδιστή! Ο 3χρονος γιος του παλεύει με τον καρκίνο
Δύσκολες ώρες περνά γνωστός τραγουδιστής μιας και ο 3χρονος γιος του διαγνώσθηκε με καρκίνο και εκείνος τα έχει παρατήσει όλα και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί για τον μικρό του.

Τον δικό του γολγοθά ανεβαίνει ο φετινός παρουσιαστής των Brit Awards Michael Buble, ο οποίος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε πως ο 3χρονος γιος του πάσχει από καρκίνο. Λόγω της μάχης που δίνει ο γιος του, Νόα, ο 41χρονος τραγουδιστής αποφάσισε να μην παρουσιάσει τα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία τον επόμενο μήνα, παρότι θα ήταν μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, καθώς είναι αποφασισμένος να μείνει επικεντρωμένος στο αγώνα που δίνει ο γιος του για να νικήσει τον καρκίνο του ήπατος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός έχει ήδη ξεκινήσει τη θεραπεία του σε νοσοκομείο των Η. Π. Α. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η σύζυγός του που είναι μοντέλο, ανακοίνωσαν πως ακυρώνουν όλες τις προγραμματισμένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις προκειμένου να αφοσιωθούν στην θεραπεία του μικρού Νόα και κατ' επέκταση η αποχώρηση του Michael από τα Brit Awards 2017 ήταν προδιαγεγραμμένη.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ανάρτηση κόλαφος από την Μίνα Αρναούτη! Φωτογραφία ντοκουμέντο από το τρακαρισμένο τζιπ και το… «άψυχο σώμα» του Παντελή Παντελίδη!

Σοκαρίστηκε η Μενεγάκη: «Δηλητηρίασα το παιδί μου με ληγμένο γιαούρτι..» – Ποια παρουσιάστρια το αποκάλυψε;

Ίδια η μαμά της! Δεν φαντάζεστε τι αταξία έκανε σήμερα η μικρή Μαρινούλα! Η γλυκιά εξομολόγηση της Ελένης