Ξανά μαζί Έλενα Ράπτη - Λούκας Γιώρκας; Η αινιγματική δήλωση της πολιτικού που φουντώνει τις φήμες

Ξανά μαζί Έλενα Ράπτη - Λούκας Γιώρκας; Η αινιγματική δήλωση της πολιτικού που φουντώνει τις φήμες
Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για τη σχέση της Έλενας Ράπτη και του Λούκα Γιώρκα, ειδικά τον τελευταίο καιρό, αφότου έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Οι δυο τους μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, ωστόσο συνεχίζουν να συνεργάζονται για καλό σκοπό και να έχουν φυσικά πολύ καλές σχέσεις.

Και κάπου εδώ οι πρώτες φήμες για επανασύνδεση ξεκίνησαν, αφού η όμορφη Θεσσαλονικιά σε ερώτηση που της έγινε από την Realnews αν όντως ισχύει πως είναι ξανά μαζί με τον Λούκα, απέφυγε να για ακόμη μια φορά να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση. “Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου”,είπε και ακολούθησε μια αινιγματική δήλωσή της: “Είμαι ελεύθερη. Αν δεν μπει βέρα στο δεξί, είμαι ελεύθερη”.

Είναι επίσης γνωστό πως η Έλενα Ράπτη, έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια και παιδί, και αν όντως το πρώην ζευγάρι σκεφτεί σοβαρά την επανασύνδεση δεν αποκλείεται να προχωρήσει και στο επόμενο βήμα στη σχέση του.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κλασσικός χαζομπαμπάς! Ο τραγουδιστής των Rec, Άρης Λουμάκης, μας δείχνει για πρώτη φορά το προσωπάκι της κορούλας του! Δείτε τη γλυκιά φωτογραφία

Απλό, λιτό και απέριττο! Η Τραϊάνα Ανανία μας δείχνει για πρώτη φορά το όμορφο σπίτι της!

Ευχάριστα νέα! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από ένα χρόνο σχέσης ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!