Lucky Room: \"Ένα κόνσεπτ υστερίας που δεν είναι \"Lucky\" ούτε για τον Λιάγκα ούτε για τον Ant1-Απορώ γιατί δέχτηκε να το παρουσιάσει\"

Lucky Room: \
Το Lucky Room εντάχθηκε φέτος στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Ant1 και απ'ότι φαίνεται μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα πάει και πολύ καλά! Μάλλον δεν είναι τόσο Lucky όσο νόμιζαν οι υπεύθυνοι του καναλιού.

Το τηλεπαιχνίδι αυτό κλήθηκε να σχολιάσει και η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την κάμερα της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη, "Αποκαλυπτικά": "Το Lucky room δεν είναι τυχερό ούτε για τον Λιάγκα αλλά ούτε και για τον Ant1 και απορώ πως δέχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας να παρουσιάσει αυτό το κόνσεπτ υστερίας. Ευτυχώς που εισακούστηκαν οι προσευχές του Λιάγκα και το αίτημα του να μην παίξει απέναντι από την εκπομπή του Φερεντίνου γιατί θα ήταν πανωλεθρία", δήλωσε χαρακτηριστικά η τηλεκριτικός.

Αμέσως μετά σχολίασε το Πρω1νό χωρίς το Γιώργο Λιάγκα και την παρουσία της Φαίης Σκορδά στον αέρα της εκπομπή της: "Ο Γιώργος Λιάγκας έλεγε πάντα αυτό που ήθελε όσο κι αν πείραζε, εξέφραζε την άποψη του μέσου τηλεθεατή. Όσο για τη Φαίη Σκορδά είναι πιο απελευθερωμένη", είπε η Τίνα. Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για τους μισθούς που τους χρωστάει ο Alpha-Γι’αυτό η παρουσιάστρια σταμάτησε τόσο καιρό την εκπομπή της

Όλο το παρασκήνιο για την έλευση Χατζηνικολάου στον Ant1 και η κόντρα του με τον Θέμο Αναστασιάδη! Γιατί δεν θα βγει η εκπομπή του στον αέρα;

Μουζουράκης-Σολωμού: Τα «έσπασαν» σε βραδινή τους έξοδο! Δείτε τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού