Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για το πρόβλημα υγείας της: \"Όλοι νομίζουν ότι παίρνεις ένα χάπι και ρυθμίζονται όλα …\"

Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για το πρόβλημα υγείας της: \
Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Τάσο Τρύφωνος κι ένα απόσπασμα αυτής προβλήθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, "Happy Day".

Η τραγουδίστρια σχολίασε την πορεία του "My Number One" αλλά και τη δική της και απάντησε με χιούμορ στην ερώτηση που της έγινε για την καριέρα της στο εξωτερικό: "«Δεν έφυγα για να κάνω καριέρα στο εξωτερικό γιατί πρέπει να έχεις προτάσεις για να φύγεις... Δεν υπήρχε συνέχεια».

Η συζήτηση τους κάποια στιγμή έφτασε και στο θέμα "Τόνυ Μαυρίδης". Όταν ρωτήθηκε για το χωρισμό τους η Έλενα απάντησε: «Ξέρω ότι είμαι καλά σήμερα... Το πάθημα είναι πάντα μάθημα στη ζωή μας». Διαβάστε παρακάτω.

Η Έλενα Παπαρίζου δεν δίστασε να μιλήσει και για το πρόβλημα υγείας της και τα κιλά της: «Είχα βάλει κιλά, γι’ αυτό με ρωτούσε ο δημοσιογράφος... Τα κιλά ήταν πάντα δικά μου, δεν ήταν βάρος σε κάποιον άλλον, δικά μου ήταν. Όσο περνούσε ο καιρός και όσο μπορούσα κι εγώ να ρεγουλάρω τον θυρεοειδή... Νομίζουν ότι παίρνεις ένα χάπι και όλα ρυθμίζονται. Δεν είναι έτσι όμως. Ο θυρεοειδής είναι πάρα πολύ άτιμο πράγμα...»!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Στην δημοσιότητα το πρόσωπο του ληστή του πρακτορείου της οικογένειας Παντελίδη – Αυτό είναι το ποσό που έκλεψε από το ταμείο…

Όλη η αλήθεια! Κόβονται οι… «Ξαναδέστε τους»; Όλες οι εξελίξεις για την εκπομπή…

Ανησυχία για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή: «Πρέπει να σας πω αντίο…» – Το βίντεο που προκαλεί σοκ…