Νίκος Μακρόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του παιδιού του. \"Όταν το έμαθα άσπρισαν τα μαλλιά μου\"

Νίκος Μακρόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του παιδιού του. \
Στην Real news μίλησε ο τραγουδιστής για τις πιο δύσκολες σιγμές της ζωής του.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, κάνοντας μια αναδρομή, κάποια χρόνια πίσω, σταμάτησε σε ένα περιστατικό που τα θυμάται σαν χθες. «Θα γυρίσω αρκετά χρόνια πίσω τότε που ο γιος μου ήταν πολύ μικρός ακόμα και τον ταλαιπωρούσε το άσθμα. Ένα βράδυ σε μία βαριά κρίση άσθματος μεταφερθήκαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας είπαν πως δεν επανερχόταν με την κορτιζόνη και ότι θα έπρεπε να προχωρήσουν σε τραχειοτομή. Τελικά δεν χρειάστηκε καθώς επανήλθε λίγη ώρα μετά. Εκείνο το βράδυ κυριολεκτικά άσπρισαν τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες ώρες. Ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου»

Αναφερόμενος, επίσης, στο διαζύγιό του επισημαίνει πως το χειρίστηκε με σιωπή για πάνω από έξι χρόνια, καθώς «δεν ήθελα εν θερμώ να πράξω, ούτε να πάρω θέση, φοβούμενος ότι θα μεροληπτήσω. Η σιωπή ήταν το κύριο στοιχείο της διαχείρισης και της αντίδρασης μου τότε. Τελικά ο χρόνος με δικαίωσε».

Πλέον, ο τραγουδιστής, διανύει μία από τις καλύτερες επαγγελματικές του φάσεις με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ "Που Και Που", το οποίο έχει γίνει διπλά πλατινένιο. Έχει βρει, ακόμα, τον έρωτα στο πρόσωπο της Γιούλης Τάσσου και, όπως λέει, δεν αποκλείει, ούτε το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, ούτε το να γίνει ξανά μπαμπάς!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Η εικόνα του που προκαλεί ανησυχία

Άλλη μία διάψευση για το «Survivor»! Ποια ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα είναι στο παιχνίδι τελικά;

Οι λάθος πληροφορίες για τους «Ξαναδέστε τους» και η ανάκληση της Κατερίνας Καινούργιου…