Η συγκινητική πράξη της μητέρας του Παντελή Παντελίδη σε θαυμάστρια του καλλιτέχνη! Δείτε τι της πρόσφερε

Η συγκινητική πράξη της μητέρας του Παντελή Παντελίδη σε θαυμάστρια του καλλιτέχνη! Δείτε τι της πρόσφερε
Παρά την στενοχώρια και τις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις που βιώνει η οικογένεια Παντελή Παντελίδη από εκείνη τη μοιραία νύχτα που ο αγαπημένος σε όλους μας τραγουδιστής βρήκε τραγικό θάνατο, η μητέρα του Παντελή, Αθηνά Παντελίδου, βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη και συναντήθηκε με νεαρή θαυμάστρια του γιου της η οποία έψαχνε απεγνωσμένα ένα μπρελόκ του τραγουδιστή.

(Θύμα ληστών η οικογένεια Παντελή Παντελίδη! Τι συνέβη χθες βράδυ;)

Η φανατική θαυμάστρια του Παντελή, σύμφωνα με πληροφορίες, έψαχνε για αρκετό διάστημα το συγκεκριμένο αξεσουάρ, και τελικά αποφάσισε να απευθυνθεί στην οικογένεια Παντελίδη και συγκεκριμένα στη μητέρα του τραγουδιστή, η οποία της χάρισε το δικό της μπρελόκ! Συνεχίστε παρακάτω...

Η ίδια θαυμάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για να ευχαριστήσει τη μητέρα του τραγουδιστή:"Ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου την κ.ΑΘΗΝΑ που μου εδωσε το δικο της μπρελοκ για τον παντελο που δεν προκειται να ξεχασω ποτε….νιωθω ιδιαιτερη τιμη που επιτελους μπορεσα πηγα τους μιλησα τους γνωρισα κ οπως ενιωθα βγηκε….Μια απλη οικογενεια με ανοιχτες αγκαλιες κ με καλη καρδια….. Ελπιζω συντομα να σας ξανα δω….", έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε το μπρελόκ του Παντελή Παντελίδη παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Μετράω αντίστροφα»: Η ερωτική προσμονή της Ελένης Μενεγάκη και η αποκάλυψη για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Eurovision 2017: Η τρυφερή αναφορά του παρουσιαστή για την Έλενα Παπαρίζου – Δείτε τι είπε!

Επεισόδια κι απειλές στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ: «Θα σου δώσω χαστούκια και κλωτσιές…»