Σταύρος Ξαρχάκος: Φιλιά και αγκαλιές με την γυναίκα του στα μπουζούκια - Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Σταύρος Ξαρχάκος: Φιλιά και αγκαλιές με την γυναίκα του στα μπουζούκια - Αποκλειστικές φωτογραφίες!
Πιο ερωτευμένοι παρά ποτέ έδειχναν σε μία από τις σπάνιες εξόδους τους ο μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος και η σύζυγός του Ηρώ Σαΐα, οι οποίοι την προηγούμενη Παρασκευή διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Γιώργου Νταλάρα, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Γιάννη Κότσιρα.

Το ζευγάρι μαζί με μεγάλη παρέα όλο το βράδυ το πέρασε αγκαλιά και δεν άφησε ο ένας τον άλλον ούτε στιγμή, όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr... Μάλιστα, ο Σταύρος Ξαρχάκος πολλές φορές έσκυβε στο αυτί της συντρόφου του και της τραγουδούσε πολλές από τις επιτυχίες των ερμηνευτών. Εκείνη, βέβαια, δεν έλειψε ούτε στιγμή από κοντά του και έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη ζεστή αγκαλιά του και τα χάδια του.

Το νιόπαντρο ζευγάρι –παντρεύτηκαν από έρωτα τον Απρίλιο του ’15– έμεινε μέχρι αργά στο μαγαζί, ενώ εντύπωση προκάλεσε η πανέμορφη Ηρώ Σαΐα που παίζοντας με τα μαλλιά της άλλαξε τρία διαφορετικά looks καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς, αφήνοντάς τα πότε κάτω ελεύθερα, πότε τα έπιανε κότσο και πότε με τις φουρκέτες της τα έκανε σαν «κεφτεδάκια», θυμίζοντάς μας το χαρακτηριστικό χτένισμα της πριγκίπισσας Λέιλα από την ταινία «Star Wars».