Δημήτρης Αλεξάνδρου: Για πρώτη φορά αποκαλύπτει την \"παρεξήση\" με την Ελένη Μενεγάκη-\"Είπαν ότι την έβρισα για να...\"

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Για πρώτη φορά αποκαλύπτει την \
Πολλοί μπορεί να κατηγόρησαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ότι η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη έληξε άδοξα και πως ο ίδιος δεν έφυγε και με τις καλύτερες σχέσεις από το κανάλι, όμως ο Δημήτρης απαντά σε αυτές τις φήμες μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη του Youweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο! Διαβάστε τη συνέντευξή του παρακάτω:

Σε τι φάση σε πετυχαίνω;

Φαντάζομαι ότι είναι λίγο περίεργο να αλλάζει η ζωή σου ξαφνικά στη μέση της σεζόν και αναφέρομαι βέβαια στην αποχώρησή σου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Διαβάστε παρακάτω.

(Έκπληξη! Μετά την Ελένη Μενεγάκη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επιστρέφει με δική του εκπομπή! Δεν φαντάζεστε τι θα παρουσιάζει)

Είμαι σε μια φάση δημιουργική από την άποψη ότι έχω όλες τις επιλογές μπροστά μου και προσπαθώ να σκεφτώ με καθαρό μυαλό χωρίς να βάζω συναισθηματικά εμπόδια και γενικότερα συναισθηματισμούς που μπορεί ενδεχομένως να με βγάλουν από μια καθαρή μου απόφαση. Προσπαθώ να βρω τι θα ήθελα να κάνω ακριβώς για μένα. Σε σχέση με τα τηλεοπτικά έχω κάποια concept στο μυαλό μου, αλλά μου έχουν γίνει και κάποιες ωραίες προτάσεις που τις σκέφτομαι.

Τελικά γιατί έληξε αυτή η συνεργασία άδοξα;

Δε έληξε καθόλου άδοξα. Ήταν πραγματικά μια κοινή απόφαση και στο λέω με όλη την ειλικρίνεια που με διέπει ως άνθρωπο. Έρχεται μια στιγμή στη ζωή σου και κατ’ επέκταση στη δουλειά σου που σκέφτεσαι αν αυτό που θέλεις να πάρεις κι αν αυτό που θέλεις να δώσεις έχουν στερέψει. Κάπως έτσι σκέφτηκα και αποφάσισα να κάνω αυτή την αλλαγή στη ζωή μου, γιατί ήθελα να κάνω άλλα πράγματα.

Το είχατε συζητήσει δηλαδή με την Ελένη Μενεγάκη ότι πρόκειται να αποχωρήσεις από την εκπομπή στα μέσα της σεζόν;

Εννοείται. Δεν ήταν ουρανοκατέβατο.

Όταν πήρες την απόφαση να φύγεις από την εκπομπή, το ανακοίνωσες;

Μα προέκυψε ύστερα από συζήτηση, Δεν μπορείς να φύγεις έτσι από ένα άτομο που λέγεται Ελένη Μενεγάκη!
Επιμένω να ρωτάω γιατί γράφτηκε ότι ήταν καθαρά δική της απόφαση να σε κόψει από την εκπομπή στο πλαίσιο αλλαγών που ήθελε να κάνει, με αφορμή τα πολύ άσχημα νούμερα που σημειώνει φέτος η εκπομπή.
Δηλαδή έφυγα και ανέβηκε η τηλεθέαση; Θα διώξεις ένα άτομο και θα ανέβουν τα νούμερα; Μου φαίνεται χαζό όλο αυτό να το σκεφτεί κανείς. Ίσα ίσα θα φανεί εις βάρος της ότι τα ’χει χάσει και κόβει κάτι. Δεν νομίζω ότι η Ελένη είναι τόσο χαζή για να κάνει σπασμωδικές κινήσεις.

Τα νούμερα τα παρακολουθούσες εσύ στην εκπομπή;

Δυστυχώς είχα μπει κι εγώ σ’ αυτό το τριπάκι, όπως κι όσοι κάνουν τηλεόραση. Παρακολουθούσα τα κομμάτια που έκανα αν πάνε καλά κι αν άρεσα στον κόσμο. Ήθελα να ’μαι καλός στη δουλειά μου. Μ’ ενοχλούσε αν κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τελικά επικρατούσε βαρύ κλίμα φέτος στην εκπομπή με τα νούμερα;

Δεν είναι θέμα ψυχολογίας. Είναι θέμα ανασυγκρότησης και καινούριων πραγμάτων. Άμα σου πέσει η ψυχολογία, χάνεις την μπάλα. Όλα τα πράγματα κάποια στιγμή θέλουν αλλαγή και διαφορετική διαχείριση. Αν χάσεις την ψυχραιμία σου εκείνη τη στιγμή, νομίζω ότι χάνεις όλο το παιχνίδι. Σίγουρα όλους μας επηρέασαν και μας πείραξαν τα χαμηλά νούμερα!

Η Ελένη πώς το έχει πάρει όλο αυτό; Ταράχτηκε;

Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει αυτά τα αποτελέσματα στη δουλειά του, πόσo μάλλον στην Ελένη που είναι 20 χρόνια στην τηλεόραση. Αλλά η Ελένη δεν έχει να αποδείξει κάτι. Η Ελένη είναι ένα brand name, ένα πρώτο όνομα που δεν έχει τίποτα να αποδείξει σε κάποιον ούτε να ανησυχήσει για κάτι. Δεν έχει να φοβάται αν δεν θα έχει θέση στην τηλεόραση ή αν το κάνει σωστά ή όχι. Νομίζω ότι όλες αυτές οι ανησυχίες τής έχουν φύγει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ό,τι καλύτερο έχει επιδείξει η ελληνική τηλεόραση. Οπότε δεν νομίζω ότι θα μπει σε αυτή τη διαδικασία να ταραχτεί και να χαλάσει το καλό κλίμα με τους συνεργάτες της.

Θα πήγαινες καλεσμένος στην εκπομπή;

Γιατί να μην πάω; Τι έχω να χωρίσω;

Γράφτηκε επίσης ότι οι σχέσεις δεν είναι καλές...

Αν έγραφαν ότι ο Δημήτρης έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, δεν θα έδινε κανένας σημασία. Άμα γράψεις, όμως, ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι το χειρότερο παιδί που υπάρχει και ότι έβρισε την Ελένη, θα μπουν στη διαδικασία να ανοίξουν την τηλεόραση να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Έτσι δεν λειτουργούν αυτά τα πράγματα; Νομίζω ότι ξέρεις πολύ καλά πώς λειτουργεί όλο αυτό το σύστημα.

Υπάρχει κάποια συμβουλή που δεν θα ξεχάσεις ποτέ από εκείνη;

Κάθε μέρα συμβουλή ήταν. Το θέμα είναι ότι δίπλα της πρέπει να ’σαι σαν σφουγγάρι. Εκείνη έχει μόνο να δώσει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή του στο Youweekly που κυκλοφορεί στα περίπτερα μόνο με 1,50€.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γιατί ο Χατζηνικόλαου «πάτησε» τον Σρόιτερ!!!

Άνευ προηγουμένου! Δεν φαντάζεστε την αντίδραση του Λάκη Γαβαλά όταν τον ρώτησαν για τον Γιώργο Λιάγκα!

Η εντυπωσιακά σeξυ Mariah Carey λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον James Packer!