Με το καλό! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε στο Youweekly.gr το γάμο του με την Όλγα Φαρμάκη!

Με το καλό! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε στο Youweekly.gr το γάμο του με την Όλγα Φαρμάκη!
Ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Δημήτρης Αλεξάνδρου, μίλησε σε αποκλειστική συνέντευξη στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, για τον έρωτα του με την Όλγα Φαρμάκη αλλά και για το αν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα σχέση τους! Δείτε τι αποκάλυψε παρακάτω:

Πάμε σε ένα άλλο κορίτσι τώρα, εξίσου όμορφο, τη σύντροφό σου, την Όλγα. Σε νιώθω πολύ ήρεμο δίπλα της.

Ξέρεις κάτι, ήρθε εκείνη τη στιγμή στη ζωή μου που σκεφτόμουν τι θέλω και πού πηγαίνω σαν άνθρωπος. Αρχίζεις και βάζεις κάποια στιγμή τα θεμέλια κι έρχεσαι πιο κοντά στα «θέλω» σου. Τελειώνει η περίοδος άλλωστε του «Δεν τρέχει και τίποτα, έχουμε χρόνο...»

Γιατί αργήσατε να παραδεχτείτε τη σχέση σας;

Η σχέση έχει να κάνει μεταξύ δύο ανθρώπων, όχι μεταξύ δύο και άλλων εκατό. Αν εγώ δεν αισθάνομαι καλά ή εκείνη δεν αισθάνεται καλά, τι να δημοσιεύσω; Μένει κρυφό όσο θέλεις να μείνει κρυφό. Εγώ είμαι αυτής της άποψης.

Πόσο καιρό είστε μαζί;

Έναν χρόνο και λίγους μήνες.

Τι αγαπάς σε εκείνη;

Ότι είναι ένα μικρό κορίτσι που δεν έχει μεγαλώσει. Δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που νομίζουν οι άλλοι και βγαίνει προς τα έξω. Είναι μα κοπέλα πολύ παρεξηγήσιμη.

Θα την παντρευτείς;

Είναι όλα πιθανά κι όλα περνάνε απ’ το μυαλό μας!

Αγχώνεσαι ως άντρας για το επόμενο βήμα στη σχέση σας;

Δεν είναι θέμα άγχους. Νομίζω ότι όλη η ανασφάλεια κρύβεται στο αν θα αντεπεξέλθεις στις ενδεχομένως καινούριες καταστάσεις και ευθύνες. Είναι κάτι που δεν το γνωρίζεις, δεν σου υπόσχεται κανένας τίποτα.

Με το που δημοσιεύτηκε η σχέση σας ακολούθησαν κι ένα σωρό δημοσιεύματα. Ακούστηκε ότι περιμένετε το πρώτο σας παιδί, ότι χωρίζετε, ότι παντρευόσαστε. Πώς τα αντιμετωπίζετε αλήθεια όλα αυτά; Τα συζητάτε η δεν δίνετε σημασία;

Κοίτα, εμείς είμαστε μέσα στον χώρο και δεν είναι πρωτόγνωρα πράγματα αυτά. Δεν έχει να κάνει πλέον το παιχνίδι με εμάς, έχει να κάνει με τις οικογένειές μας περισσότερο που είναι έξω από το παιχνίδι που λέγεται δημοσιότητα. Είναι λίγο άβολο να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου λένε: «Να χαρούμε ή να μη χαρούμε, τι συνέβη;»

Σε βλέπω να αντιμετωπίζεις αυτό το θέμα από την αρχή της καριέρας σου μέχρι σήμερα με απίστευτο επαγγελματισμό.

Το μόντελινγκ με βοήθησε πάρα πολύ να διαμορφώσω ένα 20-30% του χαρακτήρα μου προς τη σταθερότητα. Είμαι σταθερός ως άνθρωπος, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή όταν στα 20 βγήκα να αντιμετωπίσω την αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής. Σίγουρα δεν μπορούσα να είμαι το παιδί της συγκεκριμένης ηλικίας.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή του στο Youweekly που κυκλοφορεί στα περίπτερα μόνο με 1,50€.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο δημοσιογράφος που «έκαψε» την Πάολα παραδέχθηκε την κοτσάνα του! Δείτε πως απολογήθηκε

Πυρ και μανία η Σοφία Βόσσου! Η ερώτηση που την έκανε έξαλλη μπροστά στις κάμερες!

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για το κόψιμο της εκπομπής και το Νίκο Μουτσινά! Τι συνέβη;