Θρήνος! \"Έφυγε\" από την ζωή γνωστός ηθοποιός μετά την μάχη του με τον καρκίνο!

Θρήνος! \
Το βράδυ της Τρίτης 31 Ιανουαρίου 2017 άφησε την τελευταία του πνοή στη Νέα Υόρκη, στο νοσοκομείο Memorial Sloan Kettering, στα 72 του χρόνια, ο Αμερικανός ηθοποιός Frank Pellegrino, o οποίος είχε γεννηθεί στο ανατολικό Χάρλεμ το 1944.

Οι πιο γνωστοί του ρόλοι, όπως αναφέρει το σάιτ deadline.com, ήταν του αξιωματικού Frank Cubitoso στην πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "The Sopranos" με τον Τζέιμς Γκαντολφίνι που βλέπαμε και στην Ελλάδα καθώς και του Johnny Dio στο φιλμ του Μάρτιν Σκορσέζε «Goodfellas – Τα Καλά Παιδιά».

Πιο πρόσφατα ο Pellegrino εμφανίστηκε στην τηλεόραση το 2015 σ’ ένα γκεστ ρόλο στο «Odd Mom Out». Επίσης είχε παίξει στη σειρά «Law & Order: Criminal Intent» ενώ κινηματογραφικά είχε εμφανιστεί και στο «Cop Land» (1997) με τον Σταλόνε και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και στο «Mickey Blue Eyes» (1999).

Ο Pellegrino ήταν και ιδιοκτήτης εστιατορίου, στο οποίο μάλιστα είχε γυριστεί και μία σκηνή με τον Leonardo DiCaprio από το φιλμ «The Wolf of Wall Street» του Σκορσέζε. Ο Pellegrino που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, αφήνει πίσω του την σύζυγο του Josephine και το γιο του Frank Pellegrino Jr., ο οποίος και διευθύνει πλέον τα φημισμένα εστιατόρια του, Rao’s στο L.A. και στο Las Vegas. Ο Φρανκ Πελεγκρίνο είχε και μία κόρη.

Ο ρόλος που τον καθιέρωσε ήταν του ντέτεκτιβ της Ν. Υόρκης.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στην πρόταση συνεργασίας που την έκανε η Μενεγάκη – Θα την δούμε τελικά στην εκπομπή της…

Σουηδία γίναμε! Η Κατερίνα Καινούργιου πρωταγωνίστρια στο βίντεο κλιπ του… πρώην της!

H Beyonce περιμένει δίδυμα και το ανακοίνωσε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα στα social media…