Αποκλειστικό! X-Factor: Το παρασκήνιο, οι αλλαγές και η νέα κριτική επιτροπή - Ονόματα έκπληξη...

Αποκλειστικό! X-Factor: Το παρασκήνιο, οι αλλαγές και η νέα κριτική επιτροπή - Ονόματα έκπληξη...
Μπορεί το «The Voice» να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, ωστόσο οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν πυρετωδώς για το νέο και ανανεωμένο κύκλο του «X-Factor». Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει όλα όσα «μαγειρεύονται»...

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο...

Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν το μουσικό τάλεντ σόου «X-Factor» επέστρεψε και πάλι στην ελληνική τηλεόραση, «πρωταγωνιστώντας» στην προτίμηση των τηλεθεατών. Δεν είναι τυχαίο που στην τελευταία εκπομπή ανακοινώθηκε ότι το σόου θα συνεχιζόταν και για δεύτερη χρονιά. Και μπορεί στην πορεία το κανάλι να εξασφάλισε τα δικαιώματα του πολυσυζητημένου «The Voice» και να έδωσε σ’ αυτό προτεραιότητα, αλλά το «λόγο» του θα τον κρατήσει. Γι’ αυτό άλλωστε οι συντελεστές έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση των τραγουδιστών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, ώστε να γίνει η πρώτη επιλογή, το λεγόμενο pre casting.
Από εκεί και πέρα πιάνουν δουλειά οι κάμερες και ξεκινάει η διαδικασία του παιχνιδιού, που δεν είναι άλλη από τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια των οντισιόν. Εδώ θα έχουμε και μια πολύ βασική αλλαγή, καθώς οι οντισιόν θα γίνονται χωρίς την παρουσία του κοινού. Ο εκάστοτε διαγωνιζόμενος θα βρίσκεται απέναντι από την κριτική επιτροπή, ενώ φίλοι και συγγενείς θα παραμένουν στο green room με την Ευαγγελία Αραβανή. Διαβάστε παρακάτω...

Στο «τιμόνι» της παρουσίασης εννοείται ότι παραμένει ο απόλυτος Ελληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, ενώ η κριτική επιτροπή θα είναι εντελώς ανανεωμένη μετά και την αποχώρηση της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Θεοφάνους. Πρόσφατα έγινε μια κρούση στον τελευταίο, στον Θοδωρή Μαραντίνη και την Τάμτα για να δουν αν επιθυμούν να παραμείνουν στις θέσεις τους, αλλά τελικά αποφασίστηκε να γίνει ριζική ανανέωση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, αυτή θα αποτελείται από τον Γιώργο Λεβέντη, την Ελλη Κοκκίνου, την Τάμτα -η οποία ήταν και στον προηγούμενο κύκλο- και τον Γιώργο Μαζωνάκη που, όπως λέγεται στα πηγαδάκια, κατάφεραν και τον έπεισαν! Τέλος, τα γυρίσματα για τις οντισιόν αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Φλεβάρη, ενώ σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό η πρεμιέρα υπολογίζεται για τις 17 Μαρτίου.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="319528,319529,319530,319531"]

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Άσχημη εξέλιξη στο Μπρούσκο! Ο Πάτροκλος πυροβολεί την Αναστασία – Θα καταφέρει να ζήσει;

Deal: Ο Φωτάρας, ο πρόεδρος χόρεψε ζεμπεκιά τον τραπεζίτη! Αποδείχθηκε τεράστιος μάγκας και έφυγε μεγάλος νικητής! (video)

Τρίτη μάχη για Χατζηνικολάου – Σρόιτερ! Ποιος κέρδισε αυτή την φορά στην τηλεθέαση…