Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χαμός έγινε! Έξαλλη η Τατιάνα Στεφανίδου με κυρία από το κοινό: "Πάμε παρακάτω, δε μπορώ άλλο, φτάνει!" - Τι συνέβη;

vlcsnap-2017-02-02-17h26m15s234-768x564
NEWS 02.02.2017 18:35

Μετά την Πόπη Τσαπανίδου (δείτε εδώ), η Τατιάνα Στεφανίδου!

Απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου! Αφορμή για να «ανάψουν τα αίματα» στάθηκε η προβολή ενός θέματος για την πρώτη μέρα 21 προσφυγόπουλων σε σχολείο του Σχιστού και την απόφαση 120 γονέων να μην στείλουν τα παιδιά τους.

«Όλοι τα συμπαθούμε τα παιδάκια, αλλά αυτά τα ζητήματα δεν μπορούμε να τα βλέπουμε επιφανειακά», είπε η κυρία από το κοινό, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι τα προσφυγόπουλα είναι φορείς ασθενειών όπως η φυματίωση και πως εξαιτίας τους απαγορεύουν την προσευχή και κατεβάζουν τις εικόνες από τα σχολεία.

Τόσο η παρουσιάστρια ,όσο και οι συνεργάτες της, εξέφρασαν την διαφωνία τους, επισημαίνοντας πως είναι άλλο να επικρίνεις την μεταναστευτική πολιτική κι άλλο να τα ρίχνεις στα παιδιά.

Η κυρία από το κοινό ήταν ανένδοτη και ανέβηκαν οι τόνοι, ενώ δεν σταματούσε να μιλά, με την Τατιάνα να κλείνει την συζήτηση, λέγοντας «πάμε παρακάτω… δεν μπορώ άλλο, πρέπει να πάμε και σε άλλα θέματα… φτάνει! Πάμε παρακάτω είπα… Δεν μπορώ, πάμε παρακάτω!».


 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τους τσακώσαμε! Ιωάννης Παπαζήσης – Βανέσσα Αδαμοπούλου: Βόλτα στο πάρκο με τον γιο τους!

Η καθηλωτική συζήτηση στο Πρωινό! Τι αποκαλύπτει ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης για την μεταξύ τους φιλία;

Χαμός στο πλατό της Ελένης! Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να «ρίξει» διαφημίσεις! Τι συνέβη;

Share