Αποζημίωση μαμούθ στη σύζυγο του Michael Schumacher - Δεν φαντάζεστε όμως για ποιον λόγο θα αποζημιωθεί...

Αποζημίωση μαμούθ στη σύζυγο του Michael Schumacher - Δεν φαντάζεστε όμως για ποιον λόγο θα αποζημιωθεί...
Ήταν 29 Δεκεμβρίου του 2013 όταν η παγκόσμια κοινή γνώμη «πάγωσε» στο άκουσμα της είδησης ότι ο Michael Schumacher είχε ατύχημα ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Έκτοτε, ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για την κατάστασή του, ενώ δικαστήριο τάχθηκε με το μέρος της συζύγου του.

Μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1 βγήκε από το κώμα στις 16 Ιουνίου του 2014, ενώ εδώ και σχεδόν δύο χρόνια βρίσκεται απομονωμένος στην έπαυλή του, με μία 15μελή ιατρική ομάδα να τον παρακολουθεί όλο το 24ωρο και ουδείς γνωρίζει την ακριβή κατάσταση της υγείας του.

«Η υγεία του Michael δεν είναι ένα δημόσιο ζήτημα, θα συνεχίσουμε χωρίς σχόλια», ανέφερε προ ημερών η εκπρόσωπός του, την ώρα που η σύζυγός του, Corinna Betsch, έρχεται στο προσκήνιο.

Όπως αναφέρει η Frankfurter Allgemeine Zeitung, το Ανώτερο Περιφερειακό Δικαστήριο του Αμβούργου αποφάσισε να αποζημιωθεί η Corinna με 60.000 ευρώ, λόγω της δημοσίευσης φωτογραφιών της την στιγμή που πήγαινε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο άνδρας της.

Η σύζυγος του Schumacher είχε στραφεί νομικά κατά των tabloids, πολλά εκ των οποίων προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις με την στάση τους, καθώς προσπάθησαν να εξασφαλίσουν έστω μία φωτογραφία του τραυματισμένου πρωταθλητή στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Κατά το δικαστήριο, ο όμιλος ΜΜΕ Funke Mediengruppe οφείλει να αποζημιώσει την Corinna, καθώς επέμεινε στη δημοσίευση των φωτογραφιών της, παρά την αντίθετη επιθυμία της ίδιας.

peoplegreece

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θυμάστε τον τραγουδιστή των «Koza Mosta»; Δείτε πως είναι σήμερα και θα πάθετε σοκ – Απλά αγνώριστος…

Χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το ξεκίνημα της εκπομπής – Που ήταν η παρουσιάστρια;

Αυτό πόνεσε! Το καρφί του Περρή για τον Λιάγκα: «Φοράω τα…πουκάμισα που είχαν για τον Ουγγαρέζο!» – Τι εννοεί ο ποιητής;