Ουρές έξω από το μαγαζί του Γιώργου Μαυρίδη! Η κίνηση που ευαισθητοποίησε τους πάντες!

Ουρές έξω από το μαγαζί του Γιώργου Μαυρίδη! Η κίνηση που ευαισθητοποίησε τους πάντες!

Από τις 12 το μεσημέρι, ο Γιώργος Μαυρίδης ζωγραφίζει ασταμάτητα επάνω σε όσους επιθυμούν, μία χαμογελαστή φατσούλα- Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την Παιδιατρική Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ






Τον περασμένο Οκτώβριο, ο αγαπημένος tattoo αrtist από τη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Μαυρίδης «χτυπούσε» τατουάζ στο κοινό -επί 14 συνεχείς ώρες- προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικες ασθένειες και χρονιές παθήσεις.




Σήμερα, ο tattoo artist «ξαναχτυπά» με μία νέα κίνηση ανθρωπιάς. Από τις 12 το μεσημέρι, ο Γιώργος Μαυρίδης ζωγραφίζει επάνω σε όσους επιθυμούν, μία χαμογελαστή φατσούλα, έναντι του ποσού των 20 ευρώ.




Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την Παιδιατρική Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Μέχρι στιγμής, υπολογίζεται ότι έχει «χτυπήσει» περισσότερα από 500 τατουάζ, ενώ έχει σχηματιστεί ουρά έξω από το στούντιο του. Με τη βοήθεια των συνεργατών του, συνεχίζει να ζωγραφίζει ασταμάτητα τη χαμογελαστή φατσούλα που υπόσχεται να χαρίσει το χαμόγελο σε όσους το έχουν ανάγκη.

«Κάποια προβλήματα στην ζωή γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τα λύσουμε, σίγουρα όμως αξίζει να προσπαθουμε για το καλύτερο.

Την Κυριακή, λοιπόν, στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το πρωί θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τατουάζ την χαμογελαστή φατσουλα μας μέχρι να εξαντληθούμε.

Αυτή την φορά θα είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες από το στούντιο οπότε θα μπορέσουμε να κάνουμε οσο περισσότερα τατουάζ γίνεται.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ.
Θα ήθελα να πω από πλευράς μου πως η συγκεκριμένη δράση δεν λύνει σε καμία περιπτωση τα τεραστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η κλινική λόγω απουσίας κράτους.

Μπορεί, ωστόσο, να δώσει χειροπιαστη βοήθεια στο θέμα της έλλειψης εξοπλισμού, που δυσκολεύει τόσο το έργο των γιατρών, όσο και την νοσηλεία των παιδιών.

Ραντεβού την Κυριακή στο γνωστό μέρος! ?✌️
Η ελάχιστη τιμή του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ»
, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram o Γιώργος Μαυρίδης.


protothema

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μία άλλη! Είδαμε την Ελισάβετ Σπανού και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Απίστευτη αποκάλυψη! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ΔΕΝ γεννήθηκε στην Ελλάδα! Δεν πάει το μυαλό σας σε ποια χώρα…

Εκτός εαυτού ο Μένιος Φουρθιώτης! «Έκοψε» συνεργάτη του για ανάρμοστη ερώτηση on air για τους ιερείς που είναι ομοφυλόφιλοι!