Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη on air για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά που σίγουρα δεν περιμέναμε!

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη on air για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά που σίγουρα δεν περιμέναμε!
Το ξαναδέστε τους και η ενότητα που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς ''Χρυσή τηλεόραση" έγιναν η αφορμή για να μάθουμε πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά χρόνια της Μαρίας Ηλιάκη. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Εμείς για χρόνια σπίτι μου στολίζαμε ένα τόσο. Τώρα ή βαριόμασταν ή δεν είχαμε χώρο. Το σπίτι το πρώτο που μέναμε στον 4ο, ήταν πολύ μικρό. Είχε ένα υπνοδωμάτιο ας πούμε και ήμασταν δύο παιδιά. Πού να χωρέσει ένα μεγάλο δέντρο;».

Ο Νίκος Μουτσινάς μας άφησε άφωνους για ακόμη μια φορά. Όλοι ξέρουμε πως όταν ένας φίλος έχει πρόβλημα ή κάποια βίωμα που τον πονάει του στεκόμαστε και είμαστε δίπλα του χωρίς πολλά λόγια, σε αντίθεση με τον Νίκο ο οποιός στο "δράμα" της Μαρίας σχολίασε: "«Έλα ρε παιδιά, Μαρία όλα καταλήγουν σε δύσκολη παιδική ηλικία. Ξέρεις όμως πώς εξηγούνται τόσα πράγματα για παρακάτω; Τι είναι αυτό; Μα δεν είχατε δέντρο και νομίζει ο κόσμος… ένα κλαράκι είχατε! Αισθανόσουν τόσο καλά γιατί ήσουν ίδιο ύψος». Δείτε ακριβώς τι ειπώθηκε στο παρακάτω βίντεο:

https://youtu.be/A3oaXjbVdi4?t=66

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Ευριδίκη Βαλαβάνη: Η σέξι αθλητικογράφος που θα λάβει μέρος στο Surviror! (photos)

Oops, του ξέφυγε! Ο πατέρας της Beyonce αποκάλυψε το φύλο των παιδιών!

Θύμα ληστείας ο Λάκης Λαζόπουλος! Ανησυχία για διαρροή προσωπικών δεδομένων και φωτογραφιών!