Η σκληρή απάντηση της Μίνας Αρναούτη και η ειρωνεία στον Μένιο Φουρθιώτη-Τι αποκάλυψε για τα αμοντάριστα πλάνα που δεν παίχτηκαν στην εκπομπή

Η σκληρή απάντηση της Μίνας Αρναούτη και η ειρωνεία στον Μένιο Φουρθιώτη-Τι αποκάλυψε για τα αμοντάριστα πλάνα που δεν παίχτηκαν στην εκπομπή
Ντόρος έχει γίνει από το Σάββατο όπου μέσα από την εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη δημοσιεύτηκε η συνέντευξη της μητέρας της Μίνας Αρναούτη όπου μιλάει και αποκαλύπτει στοιχεία για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη(Δείτε εδώ τη συνέντευξη).

Φυσικά, στην συνέχεια η Μίνα Αρναούτη διέψευσε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook πως η μητέρα της έδωσε συνέντευξη και υποστήριξε πως την παγίδευσαν και ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Μένιου Φουρθιώτη και της εκπομπής.(Δείτε εδώ τι είχε γράψει).

Ο παρουσιαστής μόλις είδε ότι η Μίνα Αρναούτη εκβιάζει με μηνύσεις, έσπευσε να δικαιολογήγει την εκπομπή του και να ξεκαθαρίσει πως σε καμία περίπτωση δεν θέλησε να εκμεταλλευτού την μητέρα της της(Δείτε εδώ το κείμενό του). Η νεαρή συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη όμως, έχοντας κουραστεί από τον πόλεμο αυτό που της κάνουν, τα συνεχόμενα αναληθή δημοσιεύματα δεν του χαρίστηκε και συνέχισε να επιμένει δημόσια πως παγίδευσαν τη μάνα της και πως υπάρχει υλικό που δεν παίχτηκε στην εκπομπή. Δείτε χαρακτηριστικά τι έγραψε:

"Καλος ο Καζαντζακης αλλα θα ειχε μεγαλυτερο ενδιαφερον να ακουσουμε και την ηχογραφηση ολοκληρη για να ακουσουμε το "τονισε και αυτο" και "βαλε και αυτο στο θεμα" συμφωνα με τις δηλωσεις που μολις διαβασα!!!
Ελπιζω να εχετε το αμονταριστο υλικο και εγω θα δειξω το αναλογο "ελεος" .
Συντομα με τη νομικη οδο θα μαθουμε αν ηταν πραγματικη συνεντευξη ή παγιδευση της μητερας μου.."



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Nίκος Γαλανός: Δείτε την κατά 30 χρόνια, κούκλα σύντροφο του σε σπάνια βραδινή έξοδο

Σκάνδαλο για τον David Beckham: Σειρά προσωπικών e-mails «καίνε» το φιλανθρωπικό του προφίλ

Θύμα της σπείρας των Ρομά η Ελένη Δήμου! Έψαχνε να βρει τα κλοπιμαία της