Ο εκνευρισμός και η έντονη παρατήρηση του Νίκου Χατζηνικολάου με τους συνεργάτες του στον \"αέρα\" του δελτίου!

Ο εκνευρισμός και η έντονη παρατήρηση του Νίκου Χατζηνικολάου με τους συνεργάτες του στον \
Μια εβδομάδα έκλεισε ο Νίκος Χατζηνικολάου ως κεντρικός παρουσιαστής στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού για άλλη μια φορά! Ωστόσο, ο έμπειρος δημοσιογράφος-παρουσιαστής παρέδωσε κυριολεκτικά μαθήματα on-air στην ομάδα που τον πλαισιώνει πίσω από τις κάμερες και στο κοντρόλ που δεν είναι τόσο έμπειροι και μάχιμοι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη δουλειά που χρειάζεται για να βγει ένα σωστό και ολοκληρωμένο δελτίο!

Τι εννοούμε; Πως ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν δίστασε ενώ μιλούσε ο καλεσμένος του, ο Άδωνις Γεωργιάδης να τον διακόψει και να κάνει παρατήρηση στο κοντρόλ μιας και ο τίτλος που είχανε γράψει στην φάσα δεν ήταν σωστός λέγοντας χαρακτηριστικά και με έντονο ύφος: "Κύριε Γεωργιάδη με συγχωρείτε, σταματήστε λίγο, θέλω να πω στον κοντρόλ όμως πως να βάλουν σωστό τίτλο στο θέμα μας γιατί αυτός που έχει μπει δεν είναι ολοκληρωμένος ώστε να περιγράψει τι συζητάμε και είναι εκτός θέματος. Το θέμα δεν είναι μόνο αυτό που γράφεται αλλάξτε το παρακαλώ", είπε με έντονο ύφος ο Χατζηνικολάου θέλοντας να ανασκουμπώσει την ομάδα του Ant1. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η σκληρή απάντηση της Μίνας Αρναούτη και η ειρωνεία στον Μένιο Φουρθιώτη-Τι αποκάλυψε για τα αμοντάριστα πλάνα που δεν παίχτηκαν στην εκπομπή

Θύμα της σπείρας των Ρομά η Ελένη Δήμου! Έψαχνε να βρει τα κλοπιμαία της

Σκάνδαλο για τον David Beckham: Σειρά προσωπικών e-mails «καίνε» το φιλανθρωπικό του προφίλ