Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με την προσβλητική συμπεριφορά του Αλέξη Γεωργούλη σε δημοσιογράφο! Άστραψε και βρόντηξε στον αέρα της εκπομπής!

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με την προσβλητική συμπεριφορά του Αλέξη Γεωργούλη σε δημοσιογράφο! Άστραψε και βρόντηξε στον αέρα της εκπομπής!
Στην κάμερα του Πρω1νού μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος όπως πολύ καλά γνωρίζουμε δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του! Μπορεί όλοι να ασχολούνται μαζί του και με την σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου, όμως ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει τις φήμες αυτές.

Μία ατάκα της δημοσιογράφου, λοιπόν, ήταν αρκετή για να κάνει τον Αλέξη Γεωργούλη "ταύρο εν υαλοπωλείο"και να την ειρωνευτεί. Η αντίδραση αυτή του ηθοποιού δεν άρεσε καθόλου στην Φαίη Σκορδά η οποία έγινε έξαλλη στον αέρα της εκπομπής της και δεν μπόρεσε να το κρύψει! Μάλιστα η παρουσιάστρια, έγινε μαλλιά κουβάρια με τον Θέμη Γεωργαντά λόγο της διαφωνίας που είχαν επί του θέματος. Η Φαίη κατηγόρησε τον Θέμη ότι δεν σχολιάζει αρνητικά τα πρόσωπα της showbiz γιατί κάνει δημόσιες σχέσεις. Αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει ένα πεντάλεπτο απίστευτου εκνευρισμού και ανταλλαγής υπονοούμενων. Δείτε την αντίδραση της Φαίης καθώς και τον εκνευρισμό του Αλέξη Γεωργούλη στα παρακάτω βίντεο:





Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Συνέλαβαν τον γιο πασίγνωστου ηθοποιού-Άγρια καταδίωξη από τους αστυνομικούς

Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το «τέλος» για αγαπημένο ζευγάρι…

Αυτό πόνεσε! Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου όταν άκουσε το όνομα του Γιώργου Σαμαρά-Μάλλον τον έχει άχτι ακόμη!