Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης όρισαν ημερομηνία γάμου - Δείτε σε ποιό νησί θα τελεστεί το μυστήριο!

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης όρισαν ημερομηνία γάμου - Δείτε σε ποιό νησί θα τελεστεί το μυστήριο!
Άλλο ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και είναι απόλυτα λογικό να πάνε την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω. Λόγος για την Δούκισσα Νομικού και τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου "Φτιάξε καφέ να στα πω" έγινε γνωστό πως η ημερομηνία που έχουν κλείσει για τον γάμο τους είναι 10 Ιουνίου. Φυσικά ο γάμος θα γίνει στο νησί των ανέμων, την Μύκονο. Το ζευγάρι δεν έχει καλέσει πολύ κόσμο από τον χώρο των media, προφανώς θέλουν έναν ρομαντικό γάμο μόνο με όσους τους αγαπούν πραγματικά. Η παρουσιάστρια θα φορέσει νυφικό της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη. Φήμες λένε πως το πάρτυ του γάμου θα γίνει στην παραλία που γνωρίστηκαν στην Μύκονο και φυσικά έγινε η αγαπημένη τους, αφού εκεί γνώρισαν τον άνθρωπο της ζωής τους. Δείτε την συνέχεια στο παρακάτω βίντεο:

https://youtu.be/kUX1S2M1Occ?t=66

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Για ποιον καλεσμένο της Ελένης Μενεγάκη το στούντιο μετατράπηκε σε φρούριο; – «Δεν τον πλησίαζε κανείς» είπε η παρουσιάστρια!

Τα γενέθλια του γιου του Πέτρου Κωστόπουλου και η εμφάνιση του Γιάννη Λάτσιου με τον Άγγελο!

Μανό κατά του βιασμού: Αλλάζει χρώμα όταν είναι πειραγμένο το ποτό!