Άγριο χώσιμο πασίγνωστης τραγουδίστριας στην Μαίρη Συνατσάκη για το βίντεο!

Άγριο χώσιμο πασίγνωστης τραγουδίστριας στην Μαίρη Συνατσάκη για το βίντεο!
Ολόκληρος ντόρος προκλήθηκε χθες με το βίντεο που ανέβασε στο Διαδίκτυο η Μαίρη Συνατσάκη σχολιάζοντας θέματα ρατσισμού με τίτλο "Είμαι gay, είμαι Αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας"! Υπήρχαν ποικίλες αντιδράσεις καθώς θεώρησαν εκμετάλλευση αυτό το βίντεο για τις κοινωνικές ομάδες, ωστόσο υπήρχαν και ποικίλα σχόλια! Η τραγουδίστρια Σαμπρίνα ήταν μία από αυτές που ξέσπασαν δημόσια.

Η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη με τη Μαίρη και έγραψε τους λόγους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

"Βλέποντας το βίντεο αυτό σκέφτηκα ότι μάλλον θα ξέχασε η κοπέλα να βάλει Αραβικούς υποτίτλους... Μιλάει για σεξισμό, που στις Αραβικές χώρες πρωταγωνιστεί, (παντρεύουν ανήλικα κοριτσάκια με το ζόρι) λιθοβολούν τις 'άπιστες' γυναίκες.. μιλάει για ρατσισμό και προσφυγιά..πάλι μου ήρθαν στο μυαλό Αραβικές χώρες, που δεν δέχονται πρόσφυγες,... μιλά για ομοφοβία..και πάλι Αραβικές χώρες σκέφτηκα..εκεί πετάνε τους ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες... Αλλά τελικά απευθυνόταν σε μας τους 'κακούς' Έλληνες που έχουμε όλα αυτά τα κουσούρια.. βεβαία καλό θα ήταν να έβαζε και Αραβικούς υποτίτλους, να το δουν και αυτοί που ΕΙΝΑΙ πραγματικά όλα αυτά που περιγράφει". Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έκπληξη! Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της Λάουρας!

Τα λεφτά που θα πάρει η οικογένεια Παντελίδη αν αποδειχτεί πως δεν ήταν οδηγός! – Η αποκάλυψη της Μίνας Αρναούτη που φέρνει τα πάνω κάτω!

Η επανασύνδεση που δεν περιμέναμε! – Πασίγνωστο ζευγάρι και πάλι μαζί μετά από 8 μήνες χωρισμού!