The Voice of Greece: Η «στημένη» ψηφοφορία και η επιστροφή παίκτη στο talent show παρά την αποχώρησή του-Τι συνέβη;

The Voice of Greece: Η «στημένη» ψηφοφορία και η επιστροφή παίκτη στο talent show παρά την αποχώρησή του-Τι συνέβη;
Το πρώτο live του The Voice πραγματοποιήθηκε και σημείωσε τρομερή επιτυχία στα μηχανάκια της τηλεθέασης! Τα απρόοπτα όμως ποτέ δεν λείπουν από κάθε ζωντανό πρόγραμμα!

Υπήρξαν λοιπόν δεκάδες παράπονα μέσω διαδικτύου πως το μήνυμα τους δεν πήγαινε! Μάλιστα, ανέφεραν πως κάτω από την οθόνη δεν έγραφε τον αριθμό του Κύπριου διαγωνιζόμενου.

Ο λόγος για τον Χρίστο Θεοδώρου, ο οποίος διαγωνίσθηκε απέναντι από την Κέλυ Ντούλια και κατέληξε να αποχωρήσει με το εντυπωσιακό 79-21. Μετά όμως από τις άφθονες αντιδράσεις οι υπεύθυνοι προχώρησαν σε σημαντική πρωτοβουλία. Διαβάστε παρακάτω.

Ο Χρήστος Θεοδώρου επιστρέφει στο σοου καθώς τα παράπονα και τα σχόλια του κόσμου για «στημένη ψηφοφορία» προκάλεσαν κινητοποίηση. Έτσι λοιπόν θα επιστρέψει για τη συνέχεια του μεγάλου μουσικού talent show αφού υπήρξε τεχνικό πρόβλημα.

H παραγωγή αποφάσισε για τον Κύπριο διαγωνιζόμενο να επιστρέψει και έτσι η ομάδα του Σάκη Ρουβά θα αποτελείται από τρεις διαγωνιζόμενους. Η ανακοίνωση θα γίνει στο επόμενο live την ερχόμενη Πέμπτη.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Celebrity κόβει την σαλάτα στο Instagram και γλύφει αισθησιακά τα δάχτυλα της! Ποια είναι;

Κούκλα διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται αισθησιακά για να…»την πει» στον πρώην της!

Ποιός ήταν ο ανταγωνιστής που άγχωνε την Ελένη Μενεγάκη το 1999;
TAGS