10 πράγματα που σίγουρα δεν ξέρετε για την Φαίη Σκορδά! Με το έβδομο θα πάθετε πλάκα

10 πράγματα που σίγουρα δεν ξέρετε για την Φαίη Σκορδά! Με το έβδομο θα πάθετε πλάκα
Η Φαίη Σκορδά είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές, επιτυχημένες και αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης! Κι όμως υπάρχουν διάφορα στοιχεία του χαρακτήρα της και συνήθειές της, που δεν γνωρίζετε για αυτήν! Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ! σας παρουσιάζουμε δέκα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να την γνωρίσετε καλύτερα.

  1. Η Φαίη Σκορδά φοράει 27 νούμερο παντελόνι, χωρίς να έχει κάνει ποτέ δίαιτα. «Είμαι λιγούρα» παραδέχεται στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Close up» της Θεσσαλονίκης. «Κάνω λάθη με τα βραδινά τσιμπολογήματά μου» συμπληρώνει και ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση. Αν έπρεπε να αλλάξω κάτι, από τα πρώτα κιόλας χρόνια, αυτό θα ήταν η μύτη μου. Οπότε, τώρα δεν υπάρχει λόγος». Για την ίδια και την οικογένειά της, αγοράζει βιολογικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς, ενώ η γιαγιά της φροντίζει να της στέλνει κάθε εβδομάδα φρέσκα αβγά από το χωριό.

  2. Κάθε πρωί, πριν μπει στο πλατό, ψεκάζεται με την αγαπημένη της κολόνια, τη Millionaire-Paco Rabanne.

  3. Έχει εμμονή με τις μάσκες ομορφιάς, πολλές από τις οποίες τις φτιάχνει μόνη της. Επίσης μετά το μπάνιο, βάζει πάντα κρέμα σώματος. Ακόμα και όταν είναι αμακιγιάριστη, θέλει πάντα τα φρύδια της να είναι καλοχτενισμένα.

  4. Εξαιτίας του ατυχήματος που είχε τον Δεκέμβρη στο πόδι της, δεν μπορεί να γυμναστεί ακόμα. Όταν επιτρέψει ο γιατρός της, θα αρχίσει ξανά μαθήματα χορού (στην παιδική της ηλικία είχε κάνει έξι χρόνια μπαλέτο και τρία χρόνια μοντέρνο χορό).

  5. Οι πιο έμπιστοί της άνθρωποι είναι ο παιδικός της φίλος Σάββας Τζεβελέκης, η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα και ο γνωστός κομμωτής και μακιγιέρ Δημήτρης Γιαννέτος. Οι δυο πρώτη ζουν στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο τρίτος έχει μετακομίσει στη Νέα Υόρκη.

  6. Της αρέσει να μαγειρεύει και ξέρει πολλές ιταλικές σπεσιαλιτέ που είχε μάθει από την Ιταλίδα συγκάτοικό της τα χρόνια που σπούδαζε στη Φεράρα.

  7. Απολαμβάνει να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, εκτός από το σιδέρωμα. Αυτό που της αρέσει πολύ είναι να βάζει σε τάξη τις ντουλάπες και τις βιβλιοθήκες.

  8. Εμπιστεύεται πολύ τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

  9. Θέλει πολύ να κάνει δεύτερο παιδί και δεν την απασχολεί αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Δεν κρύβει ότι την συγκινεί ιδιαίτερα η ιδέα της υιοθεσίας.

  10. Αίσθηση προκάλεσαν οι απόψεις της περί απιστίας: «Είμαι πιστός άνθρωπος. Δεν έχω απατήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ξεκάθαρη σε αυτό Για μένα η σκέψη και μόνο ότι μπορεί ο άλλος να με απατήσει είναι θηλιά στο λαιμό. Με σκοτώνει. Είμαι της άποψης ότι, αν συμβεί κάτι, πρέπει να το πεις».


Διαβάστε ακόμη στοπ Youweekly.gr:

Δεν έχει ξαναγίνει! Η Σπυροπούλου κοροϊδεύει την Καινούργιου on air για την άρθρωσή της!

Aποκάλυψη βόμβα για την Τατιάνα Στεφανίδου που θα συζητηθεί!

Αυτό πόνεσε! Το απίστευτο καρφί του Δημήτρη Μακαλιά, on air, για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!