Βρισιές σε ζωντανή μετάδοση από πασίγνωστη τραγουδίστρια! Έλα που το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό...

Βρισιές σε ζωντανή μετάδοση από πασίγνωστη τραγουδίστρια! Έλα που το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό...
Εκτός εαυτού βγήκε πασίγνωστη τραγουδίστρια στα φετινά Grammy!

Ο λόγος για την Adele, η οποία άρχισε να εκτοξεύει βρισιές on air. Αφορμή στάθηκε το αφιέρωμα στον George Michael, καθώς οι παραγωγοί διέκοψαν έκοψαν τον ήχο και η τραγουδίστρια ακούστηκε να λέει στον αέρα "«το ξέρω ότι είμαστε σε ζωντανή μετάδοση. Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να περάσω πάλι τα περσινά .Ζητώ συγγνώμη που έβρισα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε ξανά;" Μετά από ένα λεπτό η ταραγμένη τραγουδίστρια ξεκίνησε πάλι από την αρχή το αφιέρωμα με το κοινό να προσπαθεί με χειροκροτήμα να την εμψυχώσει. Μετά το τέλος του αφιερώματα η Adele από την πίεση σπάραξε στο κλάμα. Συνεχίστε παρακάτω..



Η Adele κέρδισε και τα πέντε βραβεία στα οποία είχε προκριθεί, μεταξύ αυτών για το άλμπουμ της "25" αλλά και για το τραγούδι "Hello".

Τέλος, 4 βραβεία Grammy απονεμήθηκαν μετά θάνατον στον Davied Bowie για το τελευταίο του άλμπουμ "Blackstar". Ο Bowie κατάφερε και τέσσερα βραβεία τα οποία δεν είχε κερδίσει ποτέ ξανά εν ζωή. Τα βραβεία του τα παρέλαβε ο Ντόνι Μακασλίν, εκ μέρους του, μέλος του συγκροτήματος του, ο οποίος χαιρέτισε τον Bowie ως "Καλλιτεχνική ιδιοφυία και τύπο με απίστευτο χιούμορ".

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πέθανε θρυλικός τραγουδιστής!

Εξέλιξη τώρα! Τρώνε τα λεφτά του Παντελίδη με 10 μασέλες! Αποκάλυψη…

Η Σίσσυ Χρηστίδου «αδειάζει» την Ελένη Μενεγάκη δημοσίως! Δείτε τι είπε…