Η ερωτική συνταγή που θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη στο Ματέο την ημέρα των ερωτευμένων! Την αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής

Η ερωτική συνταγή που θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη στο Ματέο την ημέρα των ερωτευμένων! Την αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής
Την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη είχε ζητήσει από τον μάγειρα της εκπομπής της, Γιώργο Τσούλη, να της δείξει μία εύκολη και ερωτική συνταγή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ο νεαρός μάγειρας επέλεξε να δείξει στην εκπομπή ένα γλυκό για να το φτιάξει με τα χεράκια της η παρουσιάστρια στον αγαπημένο της Ματέο! Το γλυκό αυτό δεν είναι άλλο από ένα σουφλέ σοκολάτας! Ο Γιώργος της είπε πως δε θα φτιάξει φαγητό με κρεμμύδια κτλ προκειμένου να μην μυρίζει, αλλά να μοσχοβολά και της είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω να είσαι κοκέτα, ερωτική και να παίξεις μπαλίτσα μετά...»

Στη συνέχεια η Ελένη παρουσίασε τα υλικά της συνταγής με άκρως ερωτική διάθεση, με μάτι λάγνο και φωνή αισθησιακή, που έκανε τους συνεργάτες της να μείνουν με το στόμα ανοιχτό! Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα στα παρακάτω βίντεο:




Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε χειροπέδες και έχασε τα κλειδιά – Παρουσίασε την εκπομπή αλυσοδεμένη – Δείτε το αστείο στιγμιότυπο!

Ο κολλητός του Παντελή Παντελίδη «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή του και αποκαλύπτει: Τι έγινε το μοιραίο βράδυ με Φρόσω, Μίνα, Παντελή: «Δεν τις ήξερε πολύ τις κοπέλες…»

Αποκλειστικό! Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά. Ποιος είναι;