Απίστευτο ξέσπασμα και κράξιμο του Γιώργου Λιάγκα σε πασίγνωστη παρουσιάστρια: \"Είσαι νεκρόφιλη, δεν ντρέπεσαι για την εκπομπή που κάνεις;\"

Απίστευτο ξέσπασμα και κράξιμο του Γιώργου Λιάγκα σε πασίγνωστη παρουσιάστρια: \
Πρεμιέρα έκανε χθες η νέα σατιρική εκπομπή του ΣΚΑΙ, Rodeo, με τους Βαγγέλη Περρή, Αθηναΐς Νέγκα και την Άννα Μαρία Βέλλη και τα σχόλια δεν άργησαν να έρθουν!

Πρώτος και καλύτερος σε αυτά ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τελευταία δεν έχει καλό λόγο για κανέναν! Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο κατακεραύνωσε τον Βαγγέλη Περρή και είπε: "Αυτός ο Περρής, ο οποίος έχει βρίσει το σύμπαν, δεν ντρέπεται για την εκπομπή που έκανε; Με όλη την αγάπη το λέω. Αυτή η εκπομπή η αθλία… Άντε κι ο Περρής έχει ένα χιούμορ. Τα βιντεάκια πιο παλιακά πεθαίνεις. Ο ίδιος έχει ένα χιούμορ"!

Αυτό όμως που έχει πραγματικά ενδιαφέρον είναι ο χαρακτηρισμός που αποκάλεσε την συμπαρουσιάστρια του Περρή, Αθηναϊδα: "Αυτή η Νέγκα η νεκρόφιλη γιατί δεν κάθεται πάνω σε ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή να τελειώνει η φασαρία; Και η Άννα Μαρία Βέλλη δεν καταλαβαίνω γιατί να περπατάει στο τραπέζι, είναι λίγο αγενές αυτό. Τέλοσπάντων δεν πήγαν και καλά στα νούμερα, δεν τους βλέπω να μακροημερεύουν», ανέφερε μεταξύ άλλων!" Δείτε το ξέσπασμά του στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Δείτε για πρώτη φορά την Κατερίνα Λάσπα με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της…

Η ερώτηση που έφερε σε δύσκολη θέση τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη! – Δείτε τι τον ρώτησε η παρουσιάστρια!

Πρόσωπο έκπληξη στην κριτική επιτροπή του YFSF! – Ποιο όνομα άκουσε η Φαίη Σκορδά και έμεινε «κάγκελο»;