Η ξεκαρδιστική αφιέρωση του Μάρκου Σεφερλή στην Έλενα Τσαβαλιά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! - Το βίντεο που έριξε το Instagram!

Η ξεκαρδιστική αφιέρωση του Μάρκου Σεφερλή στην Έλενα Τσαβαλιά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! - Το βίντεο που έριξε το Instagram!
Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας από τους πιο χιουμοριστικούς ανθρώπους της ελληνικής showbiz. Πέρα από αστείος όμως είναι και πολύ ερωτευμένος με την σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά. Τι γίνεται όμως όταν ο έρωτας και το χιούμορ ενώνονται; Το αποτέλεσμα είναι το βίντεο που ακολουθεί.

Σήμερα το μεσημέρι, ο ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Την ανάρτησή του συνόδεψε το εξής σχόλιο: Λένε οτι "Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις". Εδώ συμβαίνει το αντίθετο. Χίλιες εικόνες ίσον μία λέξη: "Σ' αγαπώ". Χρόνια μας πολλά αστέρι μου! Χρόνια μας πολλά κι ευτυχισμένα με το παιδάκι μας! Δείτε πως ο Μάρκος Σεφερλής λέει χρόνια πολλά στην Έλενα Τσαβαλιά:




Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Οσα δεν ήξερες για Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ποια είναι η τραγουδίστρια που πλακώθηκε με την Καλέργη στο survivor!

Λίνα Δρούγκα: Όσα αποκάλυψε για το Mega και το τελεσίγραφο της Digea-Τι θα συμβεί από τα ξημερώματα της Πέμπτης και μετά;

Γιατί ρε Σίσσυ το έκανες αυτό; Η εμφάνιση που προκάλεσε γέλια… Και μετά φταίνε αυτοί που σχολιάζουν!