Ποια είναι η Αθηναΐς Νέγκα που έχει κάνει τον Λιάγκα να τρέχει για να γλιτώσει το αυτόφωρο!!!

Ποια είναι η Αθηναΐς Νέγκα που έχει κάνει τον Λιάγκα να τρέχει για να γλιτώσει το αυτόφωρο!!!
H Αθηναϊς Νέγκα είναι από τις γυναίκες που δεν μαζάνε τα λόγια τους και προφανώς δεν αφήνουν κανέναν να τις προσβάλει για κανένα λόγο. Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το λάθος να την χαρακτηρίσει νεκρόφιλη στην ραδιοφωνική του εκπομπή (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και δέχτηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Δείτε παρακάτω ποιά είναι η γυναίκα που τον έκανε να τρέχει: Η Αθηναϊς γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974 την προτελευταία ημέρα ενος ανυπόφορου καύσωνα, ντάλα μεσημερι, στις 13.13...
Τότε...στην μακρινή δεκαετία των 70s η Αθηναϊς μεγάλωσε με Mάγια Mέλλισα, εκπαιδευτική τηλεόραση που έπαιζε ντοκυμαντέρ για το χάλυβα, Waltons, Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, Πλοίο της Αγάπης, Μεθοριακό Σταθμό και βεβαίως δελτίο ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ...Νόμιζε οτι θα γίνει μια μεγάλη και τρανή πολιτική επιστήμονας αλλά η αφύπνηση των ΜΜΕ στη Χώρα με το διπλό ουράνιο τόξο συνέπεσε με την σημαντική ανάγκη της Αθηναϊδος για χρήματα που να πληρώνουν νοίκι , φώς και καμία φορά τηλέφωνο..
Από τότε πέρασε χιλιάδες ώρες σε κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς..
Ενώ οι εργοδότες της νόμιζαν πως δούλευε έκανε τα τηλεφωνήματά της, την κοινωνική της ζωή και έγραφε τις Μικρές Ηλεκτροπληξίες, το πράσινο βιβλίο της που κυκλοφορεί σημειώνοντας επιτυχία σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει ελληνισμός. Της αρέσουν οι πεώνιες, τα πάρτι που ο καθένας φέρνει το φαγητό του ή τη σαλάτα του και τα αφρόλουτρα...
H ραδιοφωνική παραγωγός Αθηναίς Νέγκα είναι κόρη του ηθοποιού Χρήστου Νέγκα. Δείτε στην συνέχεια την πρεμιέρα της εκπομπής της Νέγκα με τον Βαγγέλη Περρή:

https://youtu.be/C-7pMW4uuOY

 

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Δείτε την γλυκιά χειρονομία που έκανε on air η Ελένη Μενεγάκη για να αρέσει στον άνθρωπό της!

Η ξεκαρδιστική αφιέρωση του Μάρκου Σεφερλή στην Έλενα Τσαβαλιά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! – Το βίντεο που έριξε το Instagram!

Μαρία Μπεκατώρου: Έτσι προσπαθεί να «χτίσει» κορμί – Το Youweekly.gr μαζί της στο γυμναστήριο!