Αθηναΐς Νέγκα: Το μήνυμα της στο twitter για τον Γιώργο Λιάγκα και τον χαρακτηρισμό \"νεκρόφιλη\"

Αθηναΐς Νέγκα: Το μήνυμα της στο twitter για τον Γιώργο Λιάγκα και τον χαρακτηρισμό \
Ένας κακός χαμός έχει γίνει από χθες με το κράξιμο του Γιώργου Λιάγκα στην Αθηναΐδα Νέγκα, η οποία μήνυσε τον παρουσιαστή για συκοφαντική δυσφήμιση γιατί την αποκάλεσε νεκρόφιλη στην ραδιοφωνική του εκπομπή. (δείτε εδώ)

Μόλις έγινε γνωστό ότι οι αστυνομικές αρχές κυνηγάνε τον παρουσιαστή για να μπει αυτόφωρο η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έκανε ένα tweet όλο νόημα. (δείτε εδώ)

(Αποκλειστικό! Από σπίτι σε σπίτι κρύβεται ο Λιάγκας για να γλιτώσει το αυτόφωρο! Που ήταν όταν έμαθε τα μαντάτα για την μήνυση;) Διαβάστε παρακάτω.

Σήμερα λοιπόν, πριν από λίγα λεπτά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Αθηναΐς, έκανε και πάλι την εμφάνιση της κι έδωσε την δική της απάντηση στο θέμα το οποίο την απασχολεί: "ειπώθηκε κατι πρωτοφανώς ανατριχιαστικό.ολοι εχουμε οικογένεια.ειναι δυνατόν να ξεστομιζονται τέτοια πράγματα στον αέρα κ να μένουν;", έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε με ένα δεύτερο tweet: "ποτε δεν εχω διανοηθεί στην καριέρα μου να αποκαλέσω καποιον βαρύτατα ανώμαλο -υπαρχουν όρια.τι τον έπιασε ;"! Δείτε τις αναρτήσεις της στην παρακάτω φωτογραφία:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αθηναΐς Νέγκα: Τι έγραψε στo Twitter για το «κυνήγι» του Λιάγκα με την αστυνομία και το αυτόφωρο!

Ποια είναι η Αθηναΐς Νέγκα που έχει κάνει τον Λιάγκα να τρέχει για να γλιτώσει το αυτόφωρο!!!

Συμβαίνει τώρα: Ο Γιώργος Λιάγκας αναζητείται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου!