Η Φαίη Σκορδά μίλησε ανοιχτά για την μήνυση της Νέγκα στο Λιάγκα! Ποια η γνώμη της; Υποστήριξε τον πρώην άντρα της;

Η Φαίη Σκορδά μίλησε ανοιχτά για την μήνυση της Νέγκα στο Λιάγκα! Ποια η γνώμη της; Υποστήριξε τον πρώην άντρα της;
Μια διαφορετική έναρξη έκανε σήμερα το Πρωινό!

Ενώ έχουμε συνηθίσει τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της κάθε μέρα να είναι ευδιάθετοι χαρούμενοι, όρθιοι και να χορεύουν στους ρυθμούς των τραγουδιών που ακούγονται, σήμερα ήταν όλοι καθιστοί, μαζεμένοι και όχι και πολύ χαρούμενοι! Η παρουσιάστρια προλόγιζε-όπως κάνει πάντα δηλαδή-τα θέματα και τους καλεσμένους που θα έχει σήμερα στην εκπομπή της! Το θέμα όμως που απασχολεί από χθες ολόκληρο το πανελλήνιο και φυσικά όλο το χώρο των media δεν το ανέφερε καν! Και αυτό το θέμα δεν είναι άλλο από την "επίθεση" και το κράξιμο του πρώην άντρα της, Γιώργου Λιάγκα, στην Αθηναΐδα Νέγκα καθώς και όλα τα παρελκόμενα που ακολούθησαν με μηνύσεις δικηγόρους κλπ κλπ!

Ωστόσο, θεωρώ πως θα ήταν λίγο "στημένο" αν δεν αναφερόντουσαν καθόλου σε αυτό και θα υπήρχαν αντιδράσεις και σχολιασμοί που δεν θα έπρεπε! Διαβάστε παρακάτω.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Πρωινού συζήτησε το μείζον θέμα και αποφάσισε πως η αντίδραση της Αθηναΐδας ήταν υπερβολική με πρώτη και καλύτερη τη Φαίη να ισχυρίζεται πως θα έπρεπε να πάρει τηλέφωνο τον Γιώργο Λιάγκα και να λύσουν τις διαφορές τους και όχι να απευθυνθεί κατ'ευθείαν στη δικαιοσύνη και να προβεί σε μηνύσεις, όπως έκανε και ο Περρής και τα βρήκανε με τον Γιώργο!

Αυτό που θέλεις να μας πεις δηλαδή Φαίη μου είναι ότι κι εσύ το ίδιο θα έκανες; Αν σε αποκαλούσε κάποιος "νεκρόφιλη" ή αν σου απέδιδε έναν τέτοιο παρόμοιο βαρύγδουπο χαρακτηρισμό θα αντιδρούσες ψύχραιμα και όλα μέλι γάλα; Δεν θα ξέσπαγες; Τότε εσύ δεν θα έλεγες πως έχεις οικογένεια και παιδιά και δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα δημόσια; Εδώ όταν είχαν βγει οι φήμες για τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε σένα και τον Γιώργο και έκανες σαν "τρελός" και τώρα μας λες ότι θα το έπαιζες πολιτισμένη;

Πολλά τα ερωτήματα μου...Λέτε να δω τι ακριβώς συμβαίνει γράφοντας καθημερινά από κάτι για τη Φαίη Σκορδά για να δω πως θα αντιδράσει και αν θα κρατήσει την ψυχραιμία της; Για να δούμε λοιπόν Φαίη μου σε κάτι αντίστοιχο πως θα αντιδρούσες...Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό στα παρακάτω βίντεο:





Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αθηναΐς Νέγκα: Το μήνυμα της στο twitter για τον Γιώργο Λιάγκα και τον χαρακτηρισμό «νεκρόφιλη»

Τέλεια! Τρεις «διάσημοι» στο Survivor με ακατάσχετη διάρροια τα έχουν «κάνει»σε όλο το νησι! Ποιοι είναι;

Στο νοσοκομείο ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor! Τι συνέβη;