Άναψαν τα αίματα στο Πρωινό! Σηκώθηκε κι έφυγε ο Γεωργαντάς από το πλατό-Τι συνέβη;

Άναψαν τα αίματα στο Πρωινό! Σηκώθηκε κι έφυγε ο Γεωργαντάς από το πλατό-Τι συνέβη;
Άναψαν τα αίματα στο Πρω1νό, ανέβηκαν οι τόνοι και το πλατό μόνο που δεν μετατράπηκε σε ρινγκ!

Αφορμή στάθηκε η νέα «βαλεντίνα» του Doda Miranda και η ανάρτησή του στο Instagram. Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, που ζητά διατροφή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ έχει βρει πλέον νέα αγαπημένη και δεν διστάζει να το δείξει. Συγκεκριμένα χθες ανέβασε στα social media μια selfie με την αγαπημένη του γράφοντας για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όλοι ανέφεραν τη λάθος κίνηση του Βραζιλιάνου, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη όμως να έχει έντονες αντιρρήσεις: "Είναι λογικό που το γλεντάει τώρα αφού οι πρώην του ήταν άσχημες", είπε αναφερόμενος φυσικά στην Αθηνά Ωνάση! «Μη με τρελαίνετε! Είσαι με έναν άνθρωπο επειδή είναι 1,80;», είπε η Φαίη Σκορδά αναφερόμενη στις επιλογές του Doda. Διαβάστε παρακάτω.

Ο δημοσιογράφος σχολίασε αρνητικά την εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση λέγοντας πως ο Βραζιλιάνος έχει την ανάγκη να δείξει ότι είναι καλά. «Δύο άνθρωποι που είχαν μαραζώσει… Ήταν καταπιεσμένος!», ανέφερε και οι περισσότεροι συνεργάτες βγήκαν εκτός εαυτού με τη δήλωσή του.

«Δική σου ιδέα ήταν να έρθει στην εκπομπή φέτος;», απόρησε ο Θέμης Γεωργαντάς για τον Στέφανο και σηκώθηκε κι έφυγε από το πλατό, με την Φαίη Σκορδά να του απαντά με χιούμορ: «Δική μου ήταν αλλά θα έπρεπε να σκεφτώ ότι υπάρχουν και ωραία μοντέλα. Να φέρναμε τον Φραγκολιά, να φέρναμε τον Σπαλιάρα, να φέρναμε τον Αλεξάνδρου…» Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αθηναΐς Νέγκα: Το μήνυμα της στο twitter για τον Γιώργο Λιάγκα και τον χαρακτηρισμό «νεκρόφιλη»

Τέλεια! Τρεις «διάσημοι» στο Survivor με ακατάσχετη διάρροια τα έχουν «κάνει»σε όλο το νηίι! Ποιοι είναι;

Στο νοσοκομείο ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor! Τι συνέβη;