Κράξιμο άνευ προηγουμένου: \"Ε όχι! Ντροπή κύριε Λιάγκα...\"-Ποιος πασίγνωστος Έλληνας κατακεραυνώνει τον παρουσιαστή και τάσσεται υπέρ της Αθηναΐδος;

Κράξιμο άνευ προηγουμένου: \
Ολόκληρος ντόρος έχει προκληθεί από χθες με την μήνυση που κατέθεσε η κ. Νέγκα προς τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για την τηλεοπτική της επιστροφή, καθώς την χαρακτήρισε «νεκρόφιλη».(Δείτε εδώ)

(Αποκλειστικό! Από σπίτι σε σπίτι κρύβεται ο Λιάγκας για να γλιτώσει το αυτόφωρο! Που ήταν όταν έμαθε τα μαντάτα για την μήνυση;)

Ο Νίκος Μαστοράκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολίασε το γεγονός με τον δικό του τρόπο, γράφοντας χαρακτηριστικά: Διαβάστε παρακάτω.

«ΝΕΚΡΟΦΙΛΗ Η ΑΘΗΝΑΪΣ;

Ε, όχι κ. Λιάγκα. Το γεγονός ότι η αξιοπρεπής αυτή δημοσιογραφος και ραδιο-τηλεπερσόνα συμμετέχει σε ένα τελείως πεθαμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, με χιούμορ που έχει αποθάνει, εχει ταφεί και έχει αποσυντεθεί από τα αρχαία χρόνια του «ΟΛΑ» και επισης το γεγονός ότι την εκπομπή αυτή την έχουν καταθαψει ολοι (εκτός από μένα) δεν καθιστά αυτομάτως την Αθηναϊδα νεκρόφιλη. Το ότι φορά μαύρα ίσως σημαίνει ότι πενθεί την τηλεοπτική της μοίρα, πράγμα εμφανές άλλωστε απο το αμηχανο και βεβιασμενο χαμογελο/γελάκι της όταν η επιτραπέζια συνεργάτα λέει κάποιο αναλατο προ-κατ αστείο η όταν το προ-κατ αστείο το λέει ο φίλος μου ο Βαγγέλης και ο φλορ μανατζερ σηκώνει την επιγραφή ΓΕΛΑΤΕ. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να δεχτώ το σχόλιο του Λιάγκα για την Αθηναϊδα, δεδομένου οτι η απλή συμμετοχή σε κηδεια, κυριως για βιοποριστικους λόγους, δεν σε χαρακτηρίζει ως νεκρόφιλο — όποτε, ντροπή κ. Λιάγκα.» Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Η τρυφερή φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον σύντροφό της που «έλιωσε» το instagram

Tο σχόλιο του Δάνη Κατρανίδη για τα νούμερα τηλεθέασης: «Η πραγματική τηλεθέαση μετριέται στα…»

Έκτακτο: Κόψανε την Σκορδά στον αέρα! Τι ακριβώς έγινε;