Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσκίζει τον Γιώργο Λιάγκα: \"Ο άνθρωπος δεν έχει...\"

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσκίζει τον Γιώργο Λιάγκα: \
Όπως διαπιστώνουμε από τις εξελίξεις, ο πόλεμος μου έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Αθηναΐς Νέγκα και τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχει σταματημό και θα συνεχίσει στα δικαστήρια. Η κατηγορία που βαραίνει τον παρουσιαστή είναι για συκοφαντική δυσφήμιση και κατατέθηκε χθες το απόγευμα!

Όλη σχεδόν η Ελληνική showbiz έχει σχολιάσει το γεγονός και μερικοί από αυτούς έχουν επιλέξει και στρατόπεδα. Άλλοι με το μέρος της Αθηναΐδας και άλλοι έναντίον της λέγοντας πως θα έπρεπε να λύσει τα πράγματα προσωπικά πριν κινηθεί νομικά.

Τα social media έχουν πάρει φωτιά για το συγκεκριμένο θέμα. Η τελευταία ανάρτηση της Αθηναΐδας ήταν η εξής:«Ειπώθηκε κάτι πρωτοφανώς ανατριχιαστικό. Όλοι έχουμε οικογένεια. Είναι δυνατόν να ξεστομίζονται τέτοια πράγματα στον αέρα κ να μένουν; Ποτέ δεν έχω διανοηθεί στην καριέρα μου να αποκαλέσω κάποιον βαρύτατα ανώμαλο -υπάρχουν όρια. Τι τον έπιασε;». Η Σάννυ Μπαλτζή, σχολίασε χαρακτηριστικά απαντώντας της:«”Τι τον έπιασε;”Η αμετροέπεια δεν είναι κάτι που ξυπνάς ένα πρωί και το παθαίνεις. Αυτό». Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:



 

 

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Την έδωσε στεγνά! – Η Κατερίνα Καινούριου καρφώνει την Αθηναΐδα Νέγκα: «Για μένα είχε πει…»

Η δημόσια συγγνώμη της Φαίης στον αέρα της εκπομπής! Για ποιον λόγο απολογήθηκε η παρουσιάστρια;

Tο σχόλιο του Δάνη Κατρανίδη για τα νούμερα τηλεθέασης: «Η πραγματική τηλεθέαση μετριέται στα…»