Απίστευτο! Ο Λιάγκας με την Ελένη \"πλακώνονται\" από το δημοτικό που ήταν συμμαθητές- Αν δεν μας πιστεύετε δείτε την φωτογραφία...

Απίστευτο! Ο Λιάγκας με την Ελένη \
Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να "έσφαξε" εχθές τον Γιώργο Λιάγκα με το γάντι, άλλα εμείς σας αποκαλύπτουμε ότι οι δυο τους πλακώνονται από το δημοτικό όπου δεν είχαν και πολύ καλές σχέσεις...

(Για πρώτη φορά δημόσια! Η Ελένη Μενεγάκη «ρίχνει» τα καρφιά της στον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχει πει λίγα για μένα και την οικογένειά μου»)

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο παρουσιαστής είχε πει: «Με την Ελένη ήμασταν συμμαθητές. Είμαι γεννημένος το 1969, όπως κι εκείνη» και συμπλήρωσε: «Η Ελένη ήταν η ωραιότερη μαθήτρια. Άρεσε σε όλα τα αγόρια του σχολείου». Μεγάλωσαν και οι δύο στον Κολωνό και για ένα διάστημα πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:



Για το ρεπορτάζ μαζέψαμε όλες τις ατάκες του Λιάγκα για την Ελένη που την έκαναν "τούρμπο" και του τα έχωσε εχθές!

Τελευταίο κρούσμα, η παρατήρηση του Γιώργου για τη φωτογραφία της Ελένης ξαπλωμένης στα βράχια. «Σαν χταπόδι που τη χτυπάνε στο βράχο είναι», είπε ο παρουσιαστής, που έριξε μπηχτή για την ηλικία της («για 43 χρόνων γυναίκα, με τρεις γέννες είναι κούκλα»), ενώ λίγες μέρες πριν δεν είχε παραλείψει να σχολιάσει την εξαφάνιση του σκύλου της παρουσιάστριας, Βίκτωρα, από τα Άχλα. «Αυτό το άγχος... Φέτος κάναμε Πάσχα με το άγχος αν θα βρει το σκυλάκι της η Μενεγάκη», είπε και ενώ η Σκορδά είχε προσπαθήσει να ρίξει τους τόνους ο Λιάγκας είπε γελώντας: «Κανένας παπαράτσι θα το πήρε επειδή η Μενεγάκη έχει πάρει τη δουλειά τους με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Τwitter και της έκλεψαν το σκύλο για αντίποινα».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απίστευτη γαϊδουριά από τον Λιάγκα! Τι είπε για το χθεσινό επεισόδιο χωρίς να ζητήσει συγγνώμη…

Δείτε για πρώτη φορά την πανέμορφη γυναίκα του Τάσου Αρνιακού!

Ντύθηκαν όλοι «Καινούργιου» στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» και κορόιδευαν την προφορά της! Ξεκαρδιστικό βίντεο…