Έπεσαν οι μάσκες! Διάσημη σταρ αποκαλύπτει ότι δεν είναι φυσιολογικό να είσαι μονογαμικός!

Έπεσαν οι μάσκες! Διάσημη σταρ αποκαλύπτει ότι δεν είναι φυσιολογικό να είσαι μονογαμικός!
Η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον μετά από το δεύτερο κατά σειρά διαζύγιο που πήρε, αποφάσισε να μας κάνιε μια ανάλυση για τις σχέσεις και τον γάμο! Πρόσφατα πήρε διαζύγιο από τον Ρομέν Ντοριάκ και όπως φαίνεται δεν της στοίχισε και πολύ. Έκανε όμως και μια δήλωση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Υποστήριξε πως η μονογαμία δεν είναι φυσιολογική.





Όπως είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός: «Νομίζω ότι η ιδέα του γάμου είναι πολύ ρομαντική, είναι πανέμορφη και το να την κάνεις πράξη είναι πολύ ωραίο πράγμα. Δεν πιστεύω όμως ότι είναι φυσικό να είναι κανείς μονογαμικός. Μπορεί να επικριθώ γι' αυτό, αλλά θεωρώ ότι ο γάμος θέλει πολλή δουλειά. Και το γεγονός ότι χρειάζεται τόση δουλειά για τόσους πολλούς ανθρώπους, αυτό το γεγονός από μόνο του αποδεικνύει ότι δεν είναι φυσικό»






Συνέχισε λέγοντας: «Το να είσαι παντρεμένος δεν είναι το ίδιο με το να έχεις απλά σχέση και όποιος πει το αντίθετο, λέει ψέματα. Έχω φίλους που είναι μαζί 10 χρόνια και μετά αποφάσισαν να παντρευτούν. Οταν τους ρωτάω μετά από τον γάμο αν κάτι είναι διαφορετικό, απαντούν πάντα ναι. Είναι μια όμορφη ευθύνη, αλλά είναι ευθύνη».


Σχετική εικόνα


 

 

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για Λιάγκα-Νέγκα και το «κράξιμο» στη Φαίη Σκορδά που πήρε θέση για το συμβάν

Η αντίδραση της Αθηναΐδας Νέγκα όταν την ρώτησαν για τον Γιώργο Λιάγκα – Τι θα κάνει αν της ζητήσει συγγνώμη;

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Χρήστου Μάστορα για τον Παντελή Παντελίδη και τις στιγμές που πέρασαν μαζί!