\"H απελπισία της την κάνει να βγάζει τα παιδιά της στο Instagram...\" - Ποια στόλισε δημοσίως την Ελένη Μενεγάκη;

\
Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί στο παρελθόν με νομικές διαδικασίες να είχε απαγορεύσει στα media να δείχνουν τα παιδιά της, πλέον όμως άλλαξε ρώτα και τα ανεβάζει μόνη της στα social media... Αυτό καταλαβαίνετε ότι έδωσε "πάτημα" σε τηλεκριτικούς να την σχολιάσουν θεωρώντας ότι είναι άλλο ένα κόλπο της παρουσιάστριας για να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης..

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="326946,326947"]

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ήταν μία από αυτούς που δεν άφησαν ασχολίαστη την κίνηση αυτή την παρουσιάστρια, η οποία μέσα από την στήλη της στο TV24 έγραψε: "Σε απελπισία και απόγνωση βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη και βγάζει κάθε εβδομάδα και από ένα παιδί της στο instagram μπας και ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της. Αλλά πού τέτοια τύχη! Αντε και στον Μάκη, που η αλήθεια είναι έχει χαθεί το αγόρι... από προσώπου τηλεόρασης! PING Ηρθε η ώρα και ο Πέτρος Κωστόπουλος να ολοκληρώσει την καριέρα του στην τηλεόραση! Πού το κατάλαβα; Μα φυσικά πάει στο E, πιάνοντας μια θέση κριτή στο «Star Academy» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, δίπλα στην Αννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα. Πάντως, αν είναι να μείνω τ’ ανάσκελα βλέποντας τον παρουσιαστή του τάλεντ σόου -όπως γράφει το δελτίο Τύπου-, να μου πείτε να μην το δω. "

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Υπόθεση Παντελίδη: «Είχαν τοποθετήσει κοριούς στα λουλούδια που έστειλαν στην Αρναούτη στο νοσοκομείο» – Νέες αποκαλύψεις!

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για Λιάγκα-Νέγκα και το «κράξιμο» στη Φαίη Σκορδά που πήρε θέση για το συμβάν

Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα στην Αθηναΐδα Νέγκα! Δείτε την απολογία του…