Η σκληρή κριτική στην Αθηναΐς Νέγκα για την μήνυση κατά Λιάγκα: \"Το έκανε μόνο για την τηλεθέαση\"!

Η σκληρή κριτική στην Αθηναΐς Νέγκα για την μήνυση κατά Λιάγκα: \
Στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη μίλησε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για στην Αθηναϊς Νέγκα και στον Γιώργο Λιάγκα. Όλα τα γεγονότα έχουν ένα παρασκήνιο και μια σκοπιμότητα, λέει ο δημοσιογράφος. "Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, αλλά η Αθηναΐς Νέγκα και ο Βαγγέλης Περρής ξεκίνησαν λάθος και δεν βλέπω να προχωράνε και πολύ ωραία στην πορεία", τόνισε.

"Αν δεν γινόταν αυτό το γεγονός με την απρέπεια του Λιάγκα, σήμερα δεν θα μιλούσε κανείς για τον Βαγγέλη Περρή ούτε για την εκπομπή ούτε για την Νέγκα. Να υπάρχει λίγο λογική!". Συνέχισε λέγοντας: "Καμία ελληνική λέξη δεν είναι ένοχη. Δεν μπορούμε να αρπαζόμαστε από μια λέξη και να κάνουμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση". Και για το τέλος άφησε το καρφί του και συνέχισε: "Το μόνο κέρδος αυτής της υπόθεσης είναι ο θόρυβος ο δημοσιογραφικός γύρω από ζευγάρι. Κανονικά έπρεπε να στείλουν ανθοδέσμη στον Λιάγκα". Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί:

 

https://youtu.be/8USRvyDdIr4?t=142

 

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Αυτό πόνεσε! Η καλεσμένη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου την «ξεφτίλισε» μπροστά στην μούρη της! «Δεν θέλω να συνεργαστώ μαζί σου γιατί είσαι σπαστική»

Ηρώ Σαΐα – Σταύρος Ξαρχάκος: Μας δείχνουν για πρώτη φορά το παραμυθένιο δωμάτιο των διδύμων τους! Θα ξετρελαθείτε!

Ο Μιχαλάκης από τα «Εγκλήματα» μας υποδέχεται για πρώτη φορά στο σπίτι του στην Κάντζα! Δείτε πλάνα από το εσωτερικό του!