Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Περρή ενάντια σε όσους υποστηρίζουν πως η μήνυση στον Γιώργο Λιάγκα έγινε για τα νούμερα τηλεθέασης!

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Περρή ενάντια σε όσους υποστηρίζουν πως η μήνυση στον Γιώργο Λιάγκα έγινε για τα νούμερα τηλεθέασης!
Ένα από τα πιο φλέγοντα θέματα των τελευταίων ημερών, είναι η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα κατά του Γιώργου Λιάγκα. Πολλοί διάσημοι της ελληνικής showbiz έχουν επιλέξει στρατόπεδα και υποστηρίζουν κάποιον από οτυς δυο. Το σχόλιό του έκανε και ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος είπε: "Εξεπλάγην όταν άκουσα τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα. Δεν έχω βρίσει κανέναν".

"Όταν έχεις ένα θέμα και έχεις μπροστά σου ένα μικρόφωνο ανοίγεις το στόμα σου και υπάρχει ένας συντονισμός της κακιάς στιγμής", τόνισε. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης: "Ο χαρακτηρισμός του Γιώργου Λιάγκα έθιξε την Αθηναΐς Νέγκα. Είναι βίαιο αυτό που νιώθει και ψάχνει άμεσα την λύση". Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η Αθηναΐς είναι πρωταγωνίστρια και αποφασίζει πως θα κινηθεί, "Εμείς οι φίλοι τις την αγαπάμε όπως και να έχει". Ολοκλήρωσε λέγοντας πως είναι υποτιμητικό να λένε πως όλο αυτό έγινε για τα νούμερα. Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί:

https://youtu.be/gEXDGv-rBbc?t=111

 

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Αυτό πόνεσε! Η καλεσμένη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου την «ξεφτίλισε» μπροστά στην μούρη της! «Δεν θέλω να συνεργαστώ μαζί σου γιατί είσαι σπαστική»

Ηρώ Σαΐα – Σταύρος Ξαρχάκος: Μας δείχνουν για πρώτη φορά το παραμυθένιο δωμάτιο των διδύμων τους! Θα ξετρελαθείτε!

Ο Μιχαλάκης από τα «Εγκλήματα» μας υποδέχεται για πρώτη φορά στο σπίτι του στην Κάντζα! Δείτε πλάνα από το εσωτερικό του!