Συγκινητικό! Η κατάθεση ψυχής της Μίνας Αρναούτη ανήμερα της \"μαύρης επετείου\" από τον θάνατο του Παντελίδη: \"Δεν έχω πάει ακόμη στον Παντελή γιατί...\"

Συγκινητικό! Η κατάθεση ψυχής της Μίνας Αρναούτη ανήμερα της \
Χθες έκλεισε 1 χρόνος από το τροχαίο που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη! Η Μίνα Αρναούτη έπειτα από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της και την νοσηλεία της στον Ευαγγελισμό, δέχθηκε τρομερή επίθεση στα social media από θαυμαστές και φίλους του καλλιτέχνη κατηγορώντας την για τον χαμό του… Ειδικά χθες, όπου τον κλίμα ήταν λίγο φορτισμένο, με σκληρούς χαρακτηρισμούς της έλεγαν πάλι πως θα έπρεπε να γράψει κάτι για την μνήμη του Παντελή Παντελίδη… Έτσι κι έγινε…

Η Μίνα Αρναούτη μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο, έκανε κατάθεση ψυχής περιγράφοντας τι περνάει όλους αυτούς του μήνες, αλλά και γιατί δεν έχει πάει ακόμη στο μνήμα του Παντελή. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ενα χρονο μετα…..Κανεις δεν σεβαστηκε την ταλαιπωρια που περασα..και περναω… ημουν στο νοσοκομειο και οι συγγενεις του ατυχου Παντελη κοινοποιουσαν σημειωματα απο αγνωστους στα οποια...διαβάστε την συνέχεια εδώ.