Ευριδικη Βαλαβάνη: Αποκαλύπτουμε με 30 φωτογραφίες γιατί είναι η πιο σέξι και πολύτιμη παίκτρια των διάσημων στο Survivor!!!

Ευριδικη Βαλαβάνη: Αποκαλύπτουμε με 30 φωτογραφίες γιατί είναι η πιο σέξι και πολύτιμη παίκτρια των διάσημων στο Survivor!!!
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αδιαμφισβήτητα η πιο σέξι παίκτρια στο παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι. Η νεαρή δημοσιογράφος, εργάζεται στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του Σκαιι από το 2005, ενώ πολλές φορές τη βλέπαμε να αναλαβάνει τα ηνία της παρουσίασης του αθλητικού δελτίου ειδήσεων. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου εμπλέκομαι σε αθλητικές δραστηριότητες. Οι γονείς μου ευθύνονται και τους ευγνωμονώ γι’ αυτό! Ξεκίνησα όπως όλα τα κοριτσάκια με το μπαλέτο, αλλά εξαιτίας ενός τραυματισμού ασχολήθηκα με την κολύμβηση, σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Αργότερα, ήρθε και ο στίβος. Τολμώ να ομολογήσω πως ήμουν ένα αγοροκόριτσο που στα διαλείμματα του σχολείου έπαιζε ποδόσφαιρο με τα αγόρια!»., έχει δηλώσει σε συνέντευξή της απαντώντας στην ερώτηση δημοσιογράφου για το πως προέκυψε η αθλητική δημοσιογραφία στην ζώη της ...

Η γνωστή αθλητικογράφος και παίκτρια του Survivor ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το pole dancing κάτι όπως έχει δηλώσει της έχει γίνει τρόπος ζωής....(Συνεχίστε παρακάτω)

«Το pole dance το έκραζα και το ξεκίνησα καθαρά για γυμναστική. Τελικά αυτός ο χορός είναι τρόπος ζωής και ευχαριστώ την κολλητή μου που με μύησε. Νομίζω είναι ένας χορός που σε αφήνει να εκφραστείς ελεύθερα, είτε σέξι είτε αθλητικά». Μάλιστα, η Ευριδίκη είναι διοργανώτρια για 4η συνεχή χρονιά, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dance.







Πέρα από την αγάπη της για την γυμναστική και την δημοσιογραφία .... η Ευρυδίκη μέσα από το Pole Dance αποφάσισε να ασχοληθεί και με την σχεδιασμό ρούχων για αθλήτριες pole dancing. Συγκεκριμένα παρέα με την καλύτερη της φί Αμαλία Ρούσου δημιούργησαν την RAD Polewear, την πρώτη ελληνική εταιρεία με ρούχα για Pole Dancing. Η εταιρεία ξεκίνησε το 2013, με κοινό όραμα να “παντρέψουν” την αγάπη τους για τη μόδα και το Pole Dancing, και… τα κατάφεραν!





Το καυτό κορμί της ελληνικής τηλεόρασης ασχολείται και ερασιτεχνικά με το surf.... "Μου αρέσει πάρα πολύ το surf. Μου αρέσει η επαφή με την θάλλασα και η μυρωδιά.....", είχε δηλώσει πριν 3 χρόνια σε παλαιότερη συνέντευξή της ....



Last day of summer!